SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Bæredygtigt

Dette produkt indeholder bæredygtige materialer, og som et led i den grønne omstilling er produkter som disse med til at gøre en kæmpe forskel for en grønnere fremtid. 

Produktbeskrivelse

Detaljer

4ocean armbånd - støt et godt formål

Med dette armbånd får du et armbånd lavet af 100% genanvendelig materiale. Perlerne er lavet af genanvendelige glasflasker og armbåndstråden i blå er lavet af genanvendelige plastik vandflasker. 

Armbåndet er unisex og er justerbar i størrelsen. Det kan justeres fra 5-12,7 cm. i diameter. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
4Ocean
Grundlæggerne Alex og Andrew har hele deres liv haft havet som baghave og efter at have set strande fyldt med plastik fra havene, besluttede de sig for at stifte 4Ocean. I den forbindelse skabte de et armbånd, der renser verdenshavene og kystlinjerne for plastik, alt imens de vil stoppe forbruget af plastik og ændre forbrugervaner.

Med et 4Ocean armbånd købt fjernes et pund plastik fra verdenshavene.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Halskæde Længde Justerbar
Halskædens længde er justerbar og kan dermed tilpasses nøjagtigt til lige præcis din hals og den længde, som du ønsker at halskæden skal være.
Specifikationer
Varenummer 4ocean-signaturen- A103
EAN 854600008009
Køn Damesmykker, Herre Accessories
Brand 4Ocean
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Armbånd
Materiale Sten / Perler
Farve Blå
Smykkestørrelse Halskæde Længde Justerbar

4ocean armbånd - støt et godt formål

På lager

149 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på