LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Bæredygtigt

Dette produkt indeholder bæredygtige materialer, som et led i den grønne omstilling og et ønske om en grønnere fremtid.

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

4ocean Pinguin armbånd - støt et godt formål

4Ocean er en organisation med formålet om, at rense verdens have og støtte op om den forskning, som ligger bag ved bevarelsen af havet og havets dyreliv. 

For hvert køb fjernes et halvt kilo plastik affald fra verdenshavene samtidig med at du modtager et flot originalt 4Ocean armbånd udført i genbrugsplast. 

Armbåndet er lavet af 100% genanvendelig materiale. Perlerne er lavet af genanvendelige glas flasker og armbåndstråden er lavet af genanvendeligt plastik vand flasker. 

Specifikationer: 

  • Armbåndet er unisex og er justerbar i størrelsen.
  • Rustfrit stålvedhæng
  • Model: Signature
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
4Ocean
Grundlæggerne Alex og Andrew har hele deres liv haft havet som baghave og efter at have set strande fyldt med plastik fra havene, besluttede de sig for at stifte 4Ocean. I den forbindelse skabte de et armbånd, der er med til at hjælpe med at rense verdenshavene og kystlinjerne for plastik, alt imens de vil stoppe forbruget af plastik og ændre forbrugervaner.

Med et 4Ocean armbånd købt fjernes et pund plastik fra verdenshavene.
Specifikationer
Generelt
Varenummer pinguin - A112
Type smykke Armbånd
Køn Dame, Herre
Brand 4Ocean
Design
Smykkemateriale Plastik
Smykkefarve Sort
Størrelse
Halskæde længde Justerbar

4ocean Pinguin armbånd - støt et godt formål

Udgået - kommer ikke igen

149 kr