About Vintage 1969 Vintage Rose Gold White

På lager

1.845 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

About Vintage 1969 Vintage Rose Gold White

About Vintage 1969 Vintage Rose Gold White er et vintage herreur, med en elegant og simpelt design, der leder tankerne hen på 1969, hvor de første kvarts ure blev produceret. Uret har safirglas og kommer med en lækker eksklusiv urboks i valnøddetræ med indgraveret logo. 1969 serien er netop Vintage, hvilekt byder på en 39 mm urkasse, der blot er 8 mm tyk!

About Vintage
About Vintage er et dansk urbrand, der kom til verden i 2015. Urbrandet tager udgangspunkt i et stilrent skandinavisk design med et vintage touch. Denne designkombination har vi ikke kun taget godt imod i Danmark. About Vintage har nemlig oplevet stor succes og forhandler til mere end 60 lande verden over.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer AB1969RGW -
Mærke About Vintage
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Tykkelse 8 mm.
Diameter 39 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os