Accurist 8290

På lager

25% rabat

Vejl. Pris: 795 kr

Specialpris 595 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Accurist 8290

Dette har en unik lænke i en kombination af sølv og rosaguld i rustfrit stål, mens urskiven i rosaguld giver et særdeles moderne dameur. Derudover har uret påførte sten på lænken og som markeringer i urskiven. 

Accurist
Accurist er et britisk urmærke, der blev etableret tilbage i 1946. Det traditionsrige brand har oprindelse i London, som er kendt for at være et af verdens modehovedstæder. Urene er fremstillet i utroligl høj kvalitet, mens designet er yderst moderne. Den gode pris, du finder på urene, skyldes deres stordriftfordele, der gør, at du som forbruger kan spare mange penge på et ur af den højeste kvalitet.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer Ac5 - 8290
EAN 5051322082903
Mærke Accurist
Urværk Kvarts urværk
Rem Lænke
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Rosaguld
Remmens farve Stål
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Tykkelse 6 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os