Aesop White Dial

På lager

50% rabat

Vejl. Pris: 1.595 kr

Specialpris 795 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Aesop White Dial

Tidløst multiur med visere og digital ur fra Aesop designet med klassisk brun læderrem. Urkransen i en lys guldfarve omfatter en hvid urskive med pyntende kronograf og påmonteret slidstærkt safirglas.

Aesop
Aesop producerer nogle af de bedste mekaniske urværker fra østen. Derfor kan du med et ur fra Aesop være sikker på, at kvaliteten er i fokus samtidig med, at du får et flot ur til at pryde håndleddet med.

Aesop designer sine ure således, du har mulighed for at få et unikt indblik i, hvordan urværket arbejder både foran og bagved.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Mekanisk automatisk urværk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Specifikationer
Varenummer 41425
Mærke Aesop
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Hvid/stål
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 12 mm.
Diameter 43 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os