Ailang Automatic Brown Leather Steel

På lager

25% rabat

Vejl. Pris: 1.995 kr

Specialpris 1.495 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Ailang Automatic Brown Leather Steel

 Ailang uret i sølv og brun skiller sig ud med den klassiske brune læderrem og stål urkassen med sølv urskive, der giver et usædvanligt blik ind i urets opbygning af tandhjul og metalskruer.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Ailang
Ailang er et kinesisk brand, der så dagens lys i starten af 1990'erne, og lige siden har de produceret kvalitetsure med øje for detaljen. Ailang har hentet inspiration fra den anerkendte schweiziske urindustri og med sine flotte detaljer, der bl.a. tæller juveler fremfor metalskruer, transparant bagkasse og meget mere, får du et ur, der skiller sig ud fra mængden.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
Gennemsigtig bagkasse
Gennemsigtig bagkasse
Butterflyt-spænde
Uret har et butterfly-spænde. Et butterfly-spænde er et skjult spænde, der sidder komfortabelt omkring dit håndled. Det giver uret et eksklusivt look, minimerer slitage på remmen, og gør det samtidig hurtigere og nemmere at få uret af og på.
150 gram
Produktet vejer 150 gram uden emballage
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Gangreserve på 24 timer
Uret har en gangreserve på 24 timer
Specifikationer
Brands Ailang
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Spænde Buttefly-spænde
Gram 150 gram
Lænkens materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 13 mm.
Urets diameter 42 mm.
Gangreserve 24 timer
Gennemsigtig bagkasse Gennemsigtig bagkasse
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os