Ailang Automatic Tourbillon Black Steel Rose Gold

På lager

25% rabat

Vejl. Pris: 1.995 kr

Specialpris 1.495 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Ailang Automatic Tourbillon Black Steel Rose Gold

 Ailang uret i sort skiller sig ud med den blanke lænke i sølvsort stål og den farverige stål urkasse og rosaguld urskive, der giver et usædvanligt blik ind i urets opbygning af tandhjul og metalskruer.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Ailang
Ailang er et kinesisk brand, der så dagens lys i starten af 1990'erne, og lige siden har de produceret kvalitetsure med øje for detaljen. Ailang har hentet inspiration fra den anerkendte schweiziske urindustri og med sine flotte detaljer, der bl.a. tæller juveler fremfor metalskruer, transparant bagkasse og meget mere, får du et ur, der skiller sig ud fra mængden.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Gennemsigtig bagkasse
Gennemsigtig bagkasse
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Gangreserve på 26 timer
Uret har en gangreserve på 26 timer
Specifikationer
Brands Ailang
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Rosaguld
Remmens farve Sort
Rem Lænke
Lænkens materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 14 mm.
Urets diameter 40 mm.
Gangreserve 26 timer
Gennemsigtig bagkasse Gennemsigtig bagkasse
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på