Karlsson Alarm clock Lush - KA5748GY

På lager

16% rabat

Vejl. Pris: 295 kr

Specialpris 245 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson Alarm clock Lush - KA5748GY

Alarm clock Lush - KA5748GY er et moderne vækkeur med et nordisk design. Uret måler 18 cm. i diameter, 14 cm. i dybden og 8 cm. i højden. Designet er enkelt og elegant. Urværket er et "Silent movement", hvilket betyder at det er lydsvagt og derfor ikke generer din søvn, tiltrods for at du stiller det på natbordet. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
EAN 8714302654749
Brands Karlsson
Urværk Kvarts
Type Ur Bordure & Vækkeure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Velour
Farve Grå
Størrelse Diameter: 18 CM

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på