LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Alexander Lynggaard Tiger Eye Signet Ring i 925 Sterling Sølv og Onyx Sten

Alexander Lynggaard Tiger Eye Signet ringen er et unikt smykke til den stilbevidste herre der vægter kvalitet højt. Her får du en ring i rhodineret sølv med et klassisk signet look, hvor der er indfattet en flot Onyx sten i matsort. Ringen kommer med AL's 925 stempel, så armbåndet emmer af kvalitet hele vejen rundt.

Ønskes ringen i anden størrelse kan kundeservice kontaktes.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Alexander Lynggaard CPH
Alexander Lynggaard CPH er et københavnsk smykkebrand grundlagt i 2015.
De fokuserer på at fremstille unisex smykker, der ser godt ud og føles behagelig, som skal inspirere folk til at følge deres drømme.
Beundringen af smykkedesign løber i blodet, da Alexander kommer fra en af de mest kendte og accepterede smykkefamilier i Skandinavien.

De håndlavede smykker er inspireret fra Alexander´s udenlandsrejser til det sydlige Californien. Her har smukke byer og unikke arkitekturer spillet en stor rolle i kreationen af hans smykker.
Alexander Lynggaards smykkekollektioner består af armbånd, ringe, halskæder og manchetknapper.
Specifikationer
Generelt
Varenummer H10030
Type smykke Ring
Køn Herre
Brand Alexander Lynggaard CPH
Design
Smykkemateriale 925 Sterling sølv
Smykkefarve Sølv

Alexander Lynggaard Tiger Eye Signet Ring

På lager

1.495 kr

* Påkrævede felter

1.495 kr
Modelserie