Armani Exchange AX1813

På lager

10% rabat

Vejl. Pris: 1.995 kr

Specialpris 1.795 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Armani Exchange AX1813

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil skille sig ud. Uret har en lækker two-tone i stål og sort, der skaber et unikt design. Derudover har uret en sort skive, der måler 44 mm. i diameter, hvilket er normalt for et herreur. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Armani Exchange
Armani Exchange er et sub-brand til Armani og henvender sig til det yngre publikum, som følger den moderne udvikling. Her er det den urbane livsstil og musikkulturen, som især sætter sit præg på designet. Urkollektionen appellerer til det industrielle og travle byliv.

Selvom Armani Exchange er til de yngre forbrugere, så er der vigtigt at Armanis kerneværdier i deres design stadig er at finde hos Armani Exchange. Variationer af Armani Exchange ure favner bredt, men Armanis DNA er at finde i alle urene.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Specifikationer
Varenummer AX1813
EAN 4053858985094
Mærke Armani Exchange
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Stål
Urskivens Farve Sort
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Lænke Materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 14 mm.
Urets Diameter 44 mm.
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os