Armani Exchange Cayde AX2707

På lager

7% rabat

Vejl. Pris: 1.395 kr

Specialpris 1.295 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Armani Exchange Cayde AX2707

Dette ur har fokus på et enkelt design med rene linjer. Uret er udført i et fuldkommen guld design og kommer med en flot lænke. Uret måler 42 mm. i diameter, hvilket er normalt for et herreur. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Armani Exchange
Armani Exchange er et sub-brand til Armani og henvender sig til det yngre publikum, som følger den moderne udvikling. Her er det den urbane livsstil og musikkulturen, som især sætter sit præg på designet. Urkollektionen appellerer til det industrielle og travle byliv.

Selvom Armani Exchange er til de yngre forbrugere, så er der vigtigt at Armanis kerneværdier i deres design stadig er at finde hos Armani Exchange. Variationer af Armani Exchange ure favner bredt, men Armanis DNA er at finde i alle urene.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer AX2707
EAN 4013496258400
Mærke Armani Exchange
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Guld
Urskivens Farve Guld
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Lænke Materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 9 mm.
Urets Diameter 42 mm.
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os