OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Nyhed

Armani Exchange Drexler AX2640

På lager

1.195 kr
Modelserie
Fremragende
26.799 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Armani Exchange Drexler AX2640

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil have et sporty designerur. Uret har en two-tone resin rem, der spiller godt sammen med den sorte urskive og guldmarkeringer. Derudover måler uret 44 mm. i diameter og vejer kun 51 gram, hvorfor du næsten ikke lægger mærke til du har det på håndleddet. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Armani Exchange
Armani Exchange er et sub-brand til Armani og henvender sig til det yngre publikum, som følger den moderne udvikling. Her er det den urbane livsstil og musikkulturen, som især sætter sit præg på designet. Urkollektionen appellerer til det industrielle og travle byliv.

Selvom Armani Exchange er til de yngre forbrugere, så er der vigtigt at Armanis kerneværdier i deres design stadig er at finde hos Armani Exchange. Variationer af Armani Exchange ure favner bredt, men Armanis DNA er at finde i alle urene.
Resinrem
En Resimrem er et godt alternativ, hvis man synes en gummirem er lidt for blød. Den er ekstremt holdbar og er meget populær blandt sports-, fitness og digitale ure. Disse remme bruges også ofte i militæret, da de kan bruges i alt type vind og vejr, og så er den let at rengøre.
Resin
Uret er udført i resin, der er en form for hård plastik. Resin er kendetegnet ved at være både fleksibelt og slidstærkt.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
50 gram
Produktet vejer 50 gram uden emballage
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Specifikationer
Varenummer AX2640
EAN 4013496609592
Køn Herreure
Brand Armani Exchange
Urværk Kvarts
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Resinrem
Lænkens materiale Resin
Gram 50 gram
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 13 mm.
Urets diameter 44 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på