SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Armani Exchange Lola AX5536

 Dette ur er perfekt til kvinden, der går op i kvalitet og design. Uret er udført i guld hele vejen rundt og har en behagelig meshrem. Urskiven er enkel og elegant og måler 36 mm. i diameter, hvilket passer godt til den moderne kvinde. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Armani Exchange
Armani Exchange er et sub-brand til Armani og henvender sig til det yngre publikum, som følger den moderne udvikling. Her er det den urbane livsstil og musikkulturen, som især sætter sit præg på designet. Urkollektionen appellerer til det industrielle og travle byliv.

Selvom Armani Exchange er til de yngre forbrugere, så er der vigtigt at Armanis kerneværdier i deres design stadig er at finde hos Armani Exchange. Variationer af Armani Exchange ure favner bredt, men Armanis DNA er at finde i alle urene.
Meshlænke
En meshlænke i høj kvalitet. De fleste meshlænker er nemme at tilpasse, så de passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for lang holdbarhed og kvalitet.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Specifikationer
Varenummer Armani Exchange Lola AX5536
EAN 4053858898202
Køn Dameure
Brand Armani Exchange
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Guld
Remmens farve Guld
Rem Meshlænke
Materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 6 mm.
Urets diameter 36 mm.
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Armani Exchange Lola AX5536

På lager

21% rabat

Vejl. Pris: 1.395 kr

Specialpris 1.095 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på