🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Armani Exchange Mechanical AX2417

På lager

26% rabat

Vejl. Pris: 2.295 kr

Specialpris 1.695 kr

Modelserie
  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Armani Exchange Mechanical AX2417

Dette Armani Exchange Mechanical ur er for den morderne mand, som sætter pris på kvalitet og design. Uret har en lænke og urkasse, der er udført i gunmetal, hvilket giver uret et unik og rustikt look. Uret har et mekanisk automatisk urværk med en urskive, der gør det muligt at se ind til urværket og dermed urets hjerte. Uret har en diameter på 46 mm. som er et større herreur. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Armani Exchange
Armani Exchange er et sub-brand til Armani og henvender sig til det yngre publikum, som følger den moderne udvikling. Her er det den urbane livsstil og musikkulturen, som især sætter sit præg på designet. Urkollektionen appellerer til det industrielle og travle byliv.

Selvom Armani Exchange er til de yngre forbrugere, så er der vigtigt at Armanis kerneværdier i deres design stadig er at finde hos Armani Exchange. Variationer af Armani Exchange ure favner bredt, men Armanis DNA er at finde i alle urene.
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv.

Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
Lænke
En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer AX2417
EAN 4064092012064
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Armani Exchange
Movement
Urværk Automatisk
Design
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Sort
Farve på rem Stål
Remtype Lænke
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 46 mm
Tykkelse 12 mm
Rembredde 22 mm
Funktioner
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.