Armbånd med stålperler

På lager

50% rabat

Vejl. Pris: 99 kr

Specialpris 49 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Armbånd med stålperler

Armbåndet er i rustfrit stål. Det har en smuk detlaje med sten hele vejen rundt. Armbåndet kan justeres i størrelse og er lidt stort i størrelsen. Det kan om mindre håndled vikles omkring 2 gange. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Omkreds på 23 cm
Armbåndet er 23 centimeter i omkreds og passer til et typisk større herre håndled.
Specifikationer
Varenummer armbånd - A33
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Smykketype Armbånd
Materiale Stål
Farve Sølv
Omkreds/Længde 23 cm

Vores kunder elsker os