LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Arne Jacobsen Bankers Vægur 43630 - 21 CM

Dette vægur er fra Bankers serien og måler 21 CM i diameter. En unik design klasiker, der passer perfekt ind i det nordiske hjem. Modelnummer 43630

Se alle vægure og bordure fra Arne Jacobsen her: www.ditur.dk/brands/arne-jacobsen

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Arne Jacobsen
Arne Jacobsen er en af de mest anerkendte danske arkitekter gennem tiderne. Han er primært kendt for sine design af bygninger og møbler, hvor klassikere som Ægget og Svanen indgår.

Uanset om der er tale om ure, bygninger eller møbler bærer Arne Jacobsens stil præg af det simple. Det simple og elegante designunivers gør også, at væg- og bordure fra Arne Jacobsen aldrig går af mode. Så hvis du vil give dit hjem et klassisk og tidsløst præg, er der ikke meget, der slår et vægur eller bordur.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 43630
EAN 5709513436300
Type ur Vægur
Køn Dame, Herre
Brand Arne Jacobsen
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urets materiale Aluminium
Urets farve Hvid
Størrelse
Diameter 21 cm. i diameter

Arne Jacobsen Bankers Vægur 43630 - 21 CM

På lager kun 2 stk. tilbage!

20% rabat

Vejl. Pris: 1.495 kr

Specialpris 1.195 kr

Modelserie