Arne Jacobsen Bordur 43670

På lager

695 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Arne Jacobsen Bordur 43670

Dette bordur er fra serien "Bankers". En unik designklassiker, der passer perfekt ind i det nordiske hjem. Det flotte bordur er designet i hvid plastik med hvid urskive og synlige tal og viser. Enkelt og klassisk design fra Arne Jacobsen. Uret måler 11 cm. i diameter og 12 cm i højden. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Arne Jacobsen
Arne Jacobsen er en af de mest anerkendte danske arkitekter gennem tiderne. Han er primært kendt for sine design af bygninger og møbler, hvor klassikere som Ægget og Svanen indgår.

Uanset om der er tale om ure, bygninger eller møbler bærer Arne Jacobsens stil præg af det simple. Det simple og elegante designunivers gør også, at væg- og bordure fra Arne Jacobsen aldrig går af mode. Så hvis du vil give dit hjem et klassisk og tidsløst præg, er der ikke meget, der slår et vægur eller bordur.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
EAN 5709513436706
Brands Arne Jacobsen
Urværk Kvarts
Type Ur Bordure & Vækkeure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Plast
Farve Hvid
Størrelse Diameter: 11 CM

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på