SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Arne Jacobsen Bordur City Hall Alarm 43671

Dette bordur er fra sereien "City Hall" og måler 12 CM i højden og 11 CM i diameter. En unik design klasiker, der passer perfekt ind i det nordiske hjem. Modelnummer 43673.

Se alle vægure og bordure fra Arne Jacobsen her: www.ditur.dk/brands/arne-jacobsen

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Arne Jacobsen
Arne Jacobsen er en af de mest anerkendte danske arkitekter gennem tiderne. Han er primært kendt for sine design af bygninger og møbler, hvor klassikere som Ægget og Svanen indgår.

Uanset om der er tale om ure, bygninger eller møbler bærer Arne Jacobsens stil præg af det simple. Det simple og elegante designunivers gør også, at væg- og bordure fra Arne Jacobsen aldrig går af mode. Så hvis du vil give dit hjem et klassisk og tidsløst præg, er der ikke meget, der slår et vægur eller bordur.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer ArneJacobsen - 43673
EAN 5709513436737
Type ur Bordur
Brand Arne Jacobsen
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urets materiale Plastik
Urets farve Sort
Størrelse
Diameter 11 cm. i diameter

Arne Jacobsen Bordur City Hall Alarm 43673 - 12 CM

På lager kun 2 stk. tilbage!

18% rabat

Vejl. Pris: 795 kr

Specialpris 645 kr