Arne Jacobsen Bordur Station Alarm 43678

På lager

11% rabat

Vejl. Pris: 895 kr

Specialpris 795 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Arne Jacobsen Borur Station Alarm 43678

Dette bordur er fra sereien "station" og måler 12 CM i højden og 11 CM i dybden. En unik design klasiker, der passer perfekt ind i det nordiske hjem. Modelnummer 43678.

Se alle vægure og bordure fra Arne Jacobsen her: www.ditur.dk/brands/arne-jacobsen

 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Arne Jacobsen
Arne Jacobsen er en af de mest anerkendte danske arkitekter gennem tiderne. Han er primært kendt for sine design af bygninger og møbler, hvor klassikere som Ægget og Svanen indgår.

Uanset om der er tale om ure, bygninger eller møbler bærer Arne Jacobsens stil præg af det simple. Det simple og elegante designunivers gør også, at væg- og bordure fra Arne Jacobsen aldrig går af mode. Så hvis du vil give dit hjem et klassisk og tidsløst præg, er der ikke meget, der slår et vægur eller bordur.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer ArneJacobsen - 43678
EAN 5709513436782
Brands Arne Jacobsen
Urværk Kvarts
Type Ur Bordure & Vækkeure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Plast
Farve Blå
Størrelse Diameter: 11 CM

Vores kunder elsker os