OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Arne Jacobsen City Hall Vægur 43641 - 29 CM

På lager

13% rabat

Vejl. Pris: 2.295 kr

Specialpris 1.995 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Arne Jacobsen City Hall Vægur 43641 - 29 CM

Dette vægur er fra City Hall serien og måler 29 CM i diameter. En unik design klasiker, der passer perfekt ind i det nordiske hjem. Modelnummer 43641. Uret er med japansk RHYTHM urværk. 

Se alle vægure og bordure fra Arne Jacobsen her: www.ditur.dk/brands/arne-jacobsen

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Arne Jacobsen
Arne Jacobsen er en af de mest anerkendte danske arkitekter gennem tiderne. Han er primært kendt for sine design af bygninger og møbler, hvor klassikere som Ægget og Svanen indgår.

Uanset om der er tale om ure, bygninger eller møbler bærer Arne Jacobsens stil præg af det simple. Det simple og elegante designunivers gør også, at væg- og bordure fra Arne Jacobsen aldrig går af mode. Så hvis du vil give dit hjem et klassisk og tidsløst præg, er der ikke meget, der slår et vægur eller bordur.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer ArneJacobsen - 43641
Brand Arne Jacobsen
Type Vægure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Aluminum
Farve Hvid
Størrelse 29 cm. i diameter

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på