Arne Jacobsen Station Vægur 43663 - 48 CM

På lager

20% rabat

Vejl. Pris: 4.995 kr

Specialpris 3.995 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Arne Jacobsen Station Vægur 43663 - 48 CM

Dette vægur er fra Station serien og måler 48 CM i diameter. En unik design klasiker, der passer perfekt ind i det nordiske hjem. Modelnummer 43663. Uret er med japansk RHYTHM urværk. 

Se alle vægure og bordure fra Arne Jacobsen her: www.ditur.dk/brands/arne-jacobsen

Arne Jacobsen
Arne Jacobsen er en af de mest anerkendte danske arkitekter gennem tiderne. Han er primært kendt for sine design af bygninger og møbler, hvor klassikere som Ægget og Svanen indgår.

Uanset om der er tale om ure, bygninger eller møbler bærer Arne Jacobsens stil præg af det simple. Det simple og elegante designunivers gør også, at væg- og bordure fra Arne Jacobsen aldrig går af mode. Så hvis du vil give dit hjem et klassisk og tidsløst præg, er der ikke meget, der slår et vægur eller bordur.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Størrelse Diameter: 48 CM
Varenummer ArneJacobsen - 43663
EAN 2000000436630
Mærke Arne Jacobsen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Urtype Vægur
KPI De bedste fordele
Materiale Aluminum
Farve Hvid

Vores kunder elsker os