OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Arne Jacobsen Station Vægur 43663 - 48 CM

Dette vægur er fra Station serien og måler 48 CM i diameter. En unik design klasiker, der passer perfekt ind i det nordiske hjem. Modelnummer 43663. Uret er med japansk RHYTHM urværk. 

Se alle vægure og bordure fra Arne Jacobsen her: www.ditur.dk/brands/arne-jacobsen

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Arne Jacobsen
Arne Jacobsen er en af de mest anerkendte danske arkitekter gennem tiderne. Han er primært kendt for sine design af bygninger og møbler, hvor klassikere som Ægget og Svanen indgår.

Uanset om der er tale om ure, bygninger eller møbler bærer Arne Jacobsens stil præg af det simple. Det simple og elegante designunivers gør også, at væg- og bordure fra Arne Jacobsen aldrig går af mode. Så hvis du vil give dit hjem et klassisk og tidsløst præg, er der ikke meget, der slår et vægur eller bordur.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer ArneJacobsen - 43663
EAN 2000000436630
Brand Arne Jacobsen
Type Vægur
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Aluminum
Farve Hvid
Størrelse 48 cm. i diameter

Arne Jacobsen Station Vægur 43663 - 48 CM

På lager kun 1 stk. tilbage!

17% rabat

Vejl. Pris: 5.095 kr

Specialpris 4.195 kr

Modelserie
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på