Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Betaling

Betalingsproceduren er beskrevet nedenfor. Kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål heromkring.

Alle transaktioner gennemføres med betalingsformidleren Epay, som samarbejder med Nets og Teller (det tidligere PBS)

Hos ditur.dk accepterer vi følgende korttyper:

  • Visa
  • ViaBill – Læs mere her.
  • Dankort
  • eDankort
  • Visa Electron
  • Mastercard

Yderligere tilbyder vi også bankoverførelse som en betalingsmulighed. Bemærk dog, at du skal forvente en længere leveringstid ved betaling via bankoverførelse. Vi sender først uret, når vi har betalingen og derfor vil behandlingstiden afhænge af transaktionstiden.

Bankoplysninger:

Jutlander Bank A/S
Reg.Nr: 8140
Kontonummer: 6611028227

Skriv venligst ordrenummer i emnefeltet ved alle bankoverførelser, således vi kan identificere ordren.

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, MasterCard Debit og Eurocard. Ved betaling med kort kan der tillægges betalingskortgebyrer, hvis det er tilfældet, vil køber blive oplyst om gebyret inden køber vælger at godkende ordren. Betaling via kreditkort er underlagt kortudsteders betingelser for anvendelse. Når køber bestiller med kreditkort ”reserveres” beløbet af Epay på købers konto. Det betyder, at køber ikke længere kan disponere over det reserverede beløb, efter bestillingen er godkendt og afsendt. Ovenstående håndteres af betalingsudbyderen Epay, som reserverer pengene på købers kort, men pengene trækkes naturligvis først, når forsendelsen har fundet sted.

Såfremt du ønsker at returnere dit købte produkt, og ønsker pengene tilbage, foretager vi en bankoverførelse så snart returneringen er blevet accepteret af kundeservice. Hvis ordren ikke er trukket på købers kort vil overførelsen blot blive annulleret og beløbet vil blive disponibelt for køber igen.