OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Blå Studsgaard læderrem 22 mm. med stålspænde

På lager

199 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Blå Studsgaard læderrem 22 mm. med stålspænde

En blå læderrem i kvalitetslæder. Remmen findes i to størrelser med stålspænde.    

22mm

Ovenfor ser du, hvordan du bestemmer hvor mange milimeter din rem skal være. I dette tilfælde er det en 22 mm. / 2,2 cm. rem

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Studsgaard
Studsgaard er et dansk brand stiftet i 2020. Her er fokus på at producere ure til skarpe priser, hvor alle fordyrende mellemled er skåret væk. Det betyder, at man kan købe en masse forskellige ure til den samme pris, som et enkelt ur koster ved mange andre brands.

På den måde så man altid har et ur, der passer til det outfit man har på, da den lave pris gør det oplagt at starte sin egen ursamling i forskellige design- og farvekombinationer.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer studsrem5
EAN 57740002793269
Brand Studsgaard
Remmens farve Blå
Rem Læderrem
Bredde på rem 22 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på