5 brands der dominerede 2017

 

Dette blogindlæg fortæller kort om 5 brands, der har gjort sig særligt bemærket på urmarkedet i 2017. Alle 5 brands kan selvfølgelig købes hos Ditur.dk med prisgaranti. 

 

1: Grand Frank

Grand Frank ville skabe et ur som appellerede til kundernes personlighed og individualisme. Udviklerne af Grand Frank har sat nutidens mode på spidsen ved at flytte grænserne for, hvordan man kombinerer elegance og farvevalg.  Resultatet er intet mindre end enestående. Montpellier-serien med Chronograph i et utal af farver har været nyskabende i bestræbelserne på at lave et tidsløst design. Uret kan fås i mange forskellige farver og ens for dem alle er, at de fremstår unikke.

Urene er håndlavet og har en smuk læderrem, rustfri urkasse og krystal kvartsbevægelse.

Grand Frank kan købes her.

 

2: Olivia Burton

Olivia Burton har været et anerkendt brand siden 2012, hvor de introducerede os for deres feminine og kreative ure. Det feminine look har altid vækket stor begejstring og kombinationerne af pastel farver og smukke motiver har gjort Olivia Burton’ udtryk unikt.

Olivia Burton har været en dominerende faktor blandt dameure i mange år og har altid formået at forny sig. De nye arrivals fra Olivia Burton er altid nogen man skal holde øje med.

 

Olivia Burton kan købes her.

 

3: About Vintage

About Vintage er et dansk brand som har fokus på det elegante og klassiske design. I Glasset er der anvendt safirglas og remmen er fremstillet i ægte læder. Urene er detaljeret og intet er tilfældigt lige fra urviserne til remmen.

About Vintage mener at enkelhed og balance er vigtig i forhold til fremstillingen af urene. Kombinationen af de klassiske vintage detaljer med moderne elementer, hvilket giver designet et sammenhængende og elegant look.

About Vintage kan købes her.

 

4: Cluse

Cluse er på kort tid blevet et utroligt populært brand. Det simple look som kendetegner deres ure, skaber et solidt udtryk som komplementerer mange forskellige mode-stile.

De elegante og minimalistiske ure er en sikker vinder, hvis man søger et ur som kan bæres til afslappet brug, i formelle anledninger eller til festen. Hollandske Cluse er solidt materiale til gode priser.

 

Cluse kan købes her.

 

5: Vincero

Vincero er italiensk håndværk når det er bedst. Urene udviser overskud og selvtillid og kan fås i elegante motiver eller mere farverige uden at være frembrusende. Urene er forbeholdt til gentlemanden og maskuliniteten i uret er ikke til at tage fejl af.

Kvaliteten er i højsædet med Vincero; Remmene er fremstillet i ægte italiensk læder og glasset er fremstillet i safirglas, hvilket gør urene yderst brudsikre.

Vincero er et mærke i fremgang og vi er spændte på at se, hvad fremtiden bringer. Vincero har i skrivende stund lige introduceret deres første kollektion til kvinder og som vi kan se, ved første øjekast, har de igen leveret solidt italiensk håndværk.

 

Vincero kan købes her.