Accessoires til mænd

Der er ikke nogen tvivl om, at uret er mandens vigtigste accessoires, men det behøver ikke være det eneste accessoires til mænd. I dette blog-indlæg vil vi kort vende brugen af ringe og armbånd til mænd.

Ringe til mænd

Ditur.dk har et bredt udvalg af moderne ringe til mænd. Ringen er blevet moderne til mænd. Flere kendte skuespillere og filmstjerner er blevet set bruge ringe til mænd. Eksempelvis Kevin Spacey i House Of Card, der elegant bærer sin ring fra sin tid i militæret. Ringen er i dag et udtryk for en personlig og god stil. Især ringen på lillefingeren er populær, men ringen kan af mænden bæres på alle fingre alt efter temperament.

Du kan se vores store udvalg af ringe til mænd her: https://www.ditur.dk/tilbehoer/accessories/ringe-til-maend

Ringen findes typisk i sølv, sort og guld og du skal beslutte dig for om den skal være helt klassisk eller med en sten. Når det kommer til størrelsen er det nemmest at måle omkredse på den finger, hvor ringen skal sidde. Du kan se en størrelsesguide nedenfor:

 

 

 

Armbånd til mænd

Armbåndet har længe været et vigtigt accessoires til mænd. Vigtigst af alt, så passer armbåndet perfekt sammen med dit herreur. Et armbånd er med til at løfte til wristgame til det næste niveau og giver mulighed for at personliggøre din stil yderligere. Armbåndet fås i mange farver og varianter. De fås i one-size, men også med mulighed for at vælge forskellige størrelser.

Se vores udvalg af armbånd til mænd her: https://www.ditur.dk/tilbehoer/accessories/armband-til-maend

Vi har i skrivende stund 24 forskellige armbånd til mænd, så vi garanterer, at der også er noget til netop din stil. Priserne starter fra 99 DKK!