Børneure 

Hos Ditur.dk forhandler vi nu et stort udvalg af de mest populære børneure.

Med et børneur er det nemt og sjovt for børn at lære klokken. I vores udvalg finder du børneure, der har motiv fra populære disney film eller andre karakterer som Batman, Spiderman og Pippi. Vi har også helt simple børneure, der er mere klassiske og moderne designet.

Uanset hvilket børneur du vælger til familien yngste, så garanterer vi det bliver et hit.

Der er intet som den oplevelse børn har, når de først lærer klokken og kan aflæse, hvad klokken er på deres nye ur. Det er vigtigt at du, som forældre, lærer dine børn klokken. Med et børneur går det måske lettere.

Du får 99 dages returret og prisgaranti hos Ditur.dk når du købet dit børneur.

 

Du kan se alle vores børneure her

 

Børneure til drenge 

Selv i en tidig alder, foretrækker drenge ure med neutrale farver, hvor specielt farverne sort og blå er et hit. Dette afspejles i den grad også i form af vores bedst sælgende børneure.

Der er dog også en tendens ift. at have sit idol udsmykket på armen. Superhelte som Batman, Superman og andre fiktive karakterer er ligeledes et hit, og sælges derfor også på siden.        

SE HER hvilke drengeure der forhandles 

 

Børneure til piger 

Piger i en ung alder, foretrækker helt klart nogle farverige ure. Derudover er motiver også et hit, ligesom Disney-figurer er det. Ditur forhandler derfor en række røde og lyserøde pigeure med hjerte og blomstermotiver, samt disney-ure. 

SE HER hvilke pigeure der forhandles  

 

Komfort 

Komfort er vigtigt, specielt for børn. Derfor forhandler vi udelukkende børneure, hvor komfort og fleksibilitet er i højsædet. Børn er særdeles følelsesbetonede og aktive. Derfor har Ditur.dk som mål udelukkende at sælge de mest komfortable børneure på markedet, så barnet glædeligt bærer et ur fra Ditur.dk. Vi har testet alle ure der forhandles, og kan garantere at børneurene er komfortable, lette at få af og på, og giver enorm gode forudsætninger til at lære klokken at kende!