OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

17. Januar 2021
Skrevet af Ditur Ditur

Hvad er homage?
Hos Ditur.dk forhandler vi forskellige homage ure, der oplever en stigende popularitet blandt verdens befolkning. Et homage ur er et ur, der hylder et allerede eksisterende ur ved, at designet minder om det originale design. Denne hyldest sker ofte til nogle af de mest eksklusive brands, som er langt over et almindeligt menneskes ur budget. Dette betyder, at du kan få et homage ur til en brøkdel af den originale pris. Dette giver også muligheden for, at du kan have dit homage ur på, når du skal i byen, uden at du er nervøs for at miste det, ift. hvis du havde et Rolex eller Omega ur, som man gerne vil passe ekstra meget på.

 Homage har eksisteret længe
Homage ure er ikke et nyt fænomen, men har eksisteret længe. Rolex har for eksempel selv startet brandet Tudor, som har nogle af de samme designs, men kommer med et andet urværk til en billigere pris. Det er derfor vigtigt at understrege, at et homage ur hverken er en kopi eller falsk, det er en hyldest til det oprindelige design.

Lugano
Lugano er et af de brands, som laver homage ure. Lugano Diver urene er en hyldest til det klassiske Rolex Submariner. Lugano Diver har et urværk fra Japan af høj kvalitet, er vandtæt ned til 100 meter og kommer med en lænke i 100% rustfrit stål.

Skærmbillede 2020-02-24 kl. 15.18.27

 Du kan se alle vores Lugano ure her

Dissing Watches
Et andet brand, der laver homage ure, er Dissing Watches. Dissing Watches er startet af to ur entusiaster i Aarhus. Dissing Watches hylder Rolex Datejust med deres eget Dissing Date, som har et japansk kvalitetsurværk, er vandtæt til 100 meter, 316L kirurgisk stål og har Safirglas. Et andet ur, som Dissing Watches hylder, er Audemars Piguet Royal Oak. Dette gør de med deres eget Dissing MK6. Dissing MK6 kommer med safirglas og en urskive der måler 43 mm. Derudover har det et japansk kvalitetsurværk og 316L kirurgisk stållænke.

Skærmbillede 2020-02-24 kl. 15.21.47

 Du kan se alle Dissing Watches her

Få de eksklusive nyheder og trends i indbakken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec viverra enim sed augue placerat, in pellentesque elit consectetur. Maecenas vitae nulla vel dui hendrerit condimentum non non arcu.