Hvem er MVMT?

Tilbage i 2013 droppede Jake Kassan og Kramer LaPlante ud af college, for at efterleve en fælles drøm, om at starte et urbrand. Vennernes drøm var at ændre urindustrien, men også den generelle fashionindustri. MVMT var trætte af hele retail-markedet, hvor store producenter tjener styrtende på ure af lav kvalitet. De ville derfor starte et brand, som primært skulle være online-baseret, hvor kvalitet og design er i højsædet. Virksomheden designede det første ur, og gennem crowdfunding fik de hurtigt kapital til at gå videre med brandet. 

I dag er hovedkvarteret i Los Angeles, hvor et mindre team designer ure, solbriller og andre accessories. Brandet gør sig allerede gældende i mere end 160 lande. 

 

Produkterne

MVMT laver moderne herreure, som er designet i Los Angeles. MVMT urene er af høj kvalitet til en pris, som de fleste kan betale. Udvalget er stort og bredt, man kan få med både hvid og sort urskive. Der er ligeledes et hav af forskellige remme - man kan f.eks. vælge mellem både alm. lænke eller mesh lænke, der er også mulighed for forskellige læderremme i mange farver. Et MVMT ur er derfor perfekt til dig, der kan vil have et ur med et afslappet design, som kan bruges til alle lejligheder. MVMT urene kan fås ned til 995,- DKK, her kan du se et af vores mest populære MVMT ure "black on black", som også er sat til den pris: https://www.ditur.dk/mvmt-black-black. Du kan se det store udvalg af de populære MVMT ure på dette link: https://www.ditur.dk/brands/mvmt 

 

What started with a watch, became a movement.