Urværktøj

Hvis du som forbruger vil sikre at dit ur holder en vedvarende god stand, er der en række ting du kan gøre, for at undgå, at være nødsaget til at gå til ur-mageren. 

Derfor tilbyder Ditur en række billige produkter og guides, som gør at du er godt klædt på ift. kvalitetssikringen af dit ur, og derfor også er på forkant med potentielt dyre reperationer.

 

Du kan se alt vores urværktøj her

 

Lænkeværktøj

Lænkeværktøj er til dig, der har et ur med en lænke, som har brug for at justere den, hvis dit håndled vokser eller bliver mindre. 

SE HER hvordan du bruger lænkeværktøjet! 

Derudover vil der være en yderligere guide når du placerer din ordre på lænkeværktøjet, da du sammen med din ordrebekræftelse vil modtage en guide til, hvordan du bruger det. Denne er vedhæftet som en PDF-fil i mailen.

 

Du kan se produktet her

 

Urværktøj til batteriskifte bagkasse åbner  

Dette værktøj åbner bagkassen på ure der ikke har skrue bagkasse - er din bagkasse glat uden huller til skruer eller anden teknik, så er dette værktøj den bedste løsning, til at få det åbnet og skiftet batteriet til et nyt. 

 

Du kan se produktet her

 

Springbar sæt

En springbar er en springfjeder der hæfter ur-lænke eller rem til urkassen, med tiden kan de blive slidte, og derfor er det en god ide, at have en reserve. 

Derfor tilbyder vi et komplet sæt med springbars i alle størrelser til dine ure, og passer både til læderremme, lænker, urlåse mv. i rustfrit stål og fantastisk kvalitet. 

 

Du kan se produktet her

 

Urværktøj spring bar

Dette værktøj er et "must have" for ursamlere, det bruges til at afmontere remme, og spring bar. Dette er et kvalitets værktøj i rustfrit stål.   

 

Du kan se produktet her

Se her hvordan du bruger værktøjet: Her og Her

 

Værktøjssæt til reperation af ure - urværktøj 

Værktøjssættet indeholder ALT, hvad du skal bruge for at reperere på dine ure. Du kan justere lænken, skifte batteri, skrue bagkassen af, skifte rem og meget mere.

Dette er det perfekte kit, til at sikre at dit ur holder en vedvarende god stand, og derved undgår at være nødsaget til at gå til ur-mageren. 

 

Se vores værktøjssæt her