Hvor lang tid er der til, at gæsterne kommer? Hvornår er maden her? Hvornår skal vi danse brudevals?  

Der er mange ting, man skal huske og have styr på til sit bryllup. I den forbindelse kan der være mange spørgsmål, der trænger sig, og mange af dem drejer sig om tid. Der er ofte en timet og tilrettelagt plan, som skal følges, og der er derfor al mulig grund til at pryde håndleddet med et flot armbåndsur. For ikke kun er det pænt at se på - det giver dig også kontrol og overblik på en dejlig, men hæsblæsende dag. 

Ikke helt overbevist? Fair nok. Her serverer vi 4 gode grunde til, hvorfor armbåndsur er et must til dit bryllup. Og ja, bruden kan naturligvis også bære ur til brylluppet, men mere om det senere. 

1. Hold styr på tiden 

Med et ur kan du se, hvad klokken er. Den er god nok. I hørte det her først. Spøg til side så tjener et ur som bekendt en simpel, men vigtig funktion: At vise hvad klokken er. Det er ikke en helt dum funktion på en dag, hvor nerverne sidder uden på kjolen eller jakkesættet.

Et armbåndsur giver dig derfor overblik og ro i maven, så du bedre er i stand til at nyde dagen, men et ur naturligvis ikke bare en skive med to visere. Det er også et smykke - en accessory - der kan fuldende dit look. Det bringer mig videre til punkt nummer 2 til, hvorfor du skal pryde håndleddet med et ur. 

2. Fuldend dit look 

Selvom vi lige har slået et slag for urets praktiske værdi, så kan vi ikke komme uden om, at ure (også) er smykker. Dit ur er et udtryk for din personlige stil, og med det rette ur kan du fuldende dit look. Men hvilket ur skal jeg så vælge til vielsen? Jeg er glad for, at du spørger.  

Ure til bruden 

Starter vi med bruden, så kan hun sagtens bære et ur, da det jo fungerer som et smykke. Valget af ur afhænger naturligvis af din smag og brudekjole.  Vi har dog fundet to elegante dameure frem, der passer til (næsten) enhver brud.  

Det ene ur stammer fra britiske Accurist (ur til venstre) og er et særdeles feminint og minimalistisk dameur. Uret er udstyret med en smal sølvtonet urskive og lænke, der efterlader et indtryk af elegance. 

 Kigger vi på det andet ur til bruden, så er danske Skagen altid garant for tidsløse og elegante ure. Dette Skagen Signatur ur er belagt i guld og med sin meshlænke fylder det ikke for meget på håndleddet. Med andre ord oser dette ur af klasse og ynde. 

 Skagen Signatur SKW2693-347

 

Ure til gommen 

Med urene til bruden på plads kan vi bevæge os videre til ure til manden. Igen kommer valget af ur helt an på smag og beklædning, men vi har udset os to ure, der kan pifte ethvert jakkesæt op til den store dag.  

Det første ur et klassisk herreur fra Vincero (ur til venstre), hvor du får et ur med en flot brun læderrem, der spiller godt sammen med urkassen i rosaguld. Der er tale om et gennemført elegant ur, der passer godt til det mørke jakkesæt.  

Ur nummer to vækker mere opsigt og er til dig, der gerne vil give håndleddet en ordentlig overhaling på bryllupsdagen. Der er tale om et Dissing Date i et guld look, der bliver brudt af den elegante blå urskive. Uret er ideelt til jakkesæt i lyse farver, men kan også sagtens bruges til mørke jakkesæt. 

Vincero Chrono S Rose Gold-31Dissing Date Gold/Blue-321


 Hvis man er interesseret i at få matchende ure, er der naturligvis også mulighed for det. 

Godt så. Videre til punkt nummer 3 på listen! 
 

3. Et personligt minde fra den store dag 

At blive gift er en kæmpe og livsændrende begivenhed, som alle brudepar ser tilbage på med stor glæde. Ville det derfor ikke være rart at have et minde, der leder tankerne hen på den dag, du sagde ja til din mand eller hustru? Og når vi taler om minde, taler vi naturligvis ikke kun om ringen på din finger, men også om uret på dit håndled.  

Et ur eller et gavesæt som morgengave er derfor også en oplagt mulighed. Så er det op til dig, om du vil bruge det på selve dagen eller gemme det til en anden festlig begivenhed. 
 

4. Du kan bruge uret igen og igen 

Medmindre du er royal eller ekstremt kendt og ikke må blive set i det samme outfit med de samme accessories to gange, så gælder dette punkt ikke dig.

Men hvis du nu ikke bor på Amalienborg, eller hvis du nu ikke hedder David Beckham, så læs trygt videre. Dit ur fra brylluppet kan sagtens (og bør) blive brugt igen og igen. Det er for pænt til at blive gemt væk. Alt efter hvilket ur, du vælger, er mulighederne nærmest uendelige i forhold til at kombinere ur og outfit.  
 
Der er altså mange gode grunde til få fingrene i et flot ur til brylluppet, og mulighederne for at finde et ur, der falder i netop din smag, er endnu flere hos Ditur.dk.  

Og det bedste af det hele er, at du ikke behøver sprænge banken for at finde et kvalitetsur i lækkert design. Det er måske ikke helt uvæsentligt, når bryllupper i forvejen kan være en bekostelig affære.