Bordure

Bordure og vækkeure tjener ikke kun det formål at vise, hvad klokken er. De er hver især et stykke interiør, der indgår i den samlede indretning af dit hjem

Bordure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr199
    kr1595
Brand
Urværk
Diameter
Funktioner
Materiale
Farve
Type ur

16 produkter

Stort udvalg af bordure

Bordure og vækkeure tjener ikke kun det formål at vise, hvad klokken er. De er hver især et stykke interiør, der indgår i den samlede indretning af dit hjem. Derfor slår vi et slag for bord- og vækkeuret, da de i vores optik pryder ethvert hjem. Hvad end du udstyrer køkkenet med et flot bordur eller placere et vækkeur på natbordet.

Vores udvalg favner bredt, hvor du finder anerkendte brands som Karlsson og Arne Jacobsen

Moderne designs på bodure fra Danmark og Holland

Er du til klassisk dansk design, kan du selvfølgelig ikke komme udenom Arne Jacobsens bordure, hvis stil bærer præg af det simple. Det simple og elegante designunivers gør også, at bordure fra Arne Jacobsen aldrig går af mode. 

Det samme kan man sige om hollandske Karlsson, der laver både bordure og vækkeure i minimalistisk og klassisk design. Deres vækkeure er udstyret med et yderst lydsvagt urværk, så du ikke bliver forstyrret i din nattesøvn. 

Uanset hvilket bordur eller vækkeur, du har udset dig, er du sikret 99 dages returret, dag til dag-levering og prisgaranti, når du handler hos Ditur.

Prisgaranti og dag til dag-levering på bordure

Leder du efter et specifikt bordur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores bordure. Det betyder, hvis du finder det samme bordur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores bordure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle bordure

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber borduret og ikke er tilfreds, så kan du altid sende borduret tilbage, så du får lige netop det bordur som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores brands. Af den grund kan du være sikker på at dit bordur har en lang levetid. Garantien på borduret variere alt efter, hvilket brand og hvilken model bordur, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på borduret, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores bordure.

1