TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Alle børneure

Her finder du et stort udvalg af børneure fra populære mærker. Udvalget følger de nyeste trends og tendenser indenfor børneverdenen, så vi altid sørger for at have et ur på lager til ethvert barn. På vores side kan du finde kvalitetsbørneure fra flere mærker.

Leder man efter et ur med inspiration fra diverse animationsfilm- og serier, kan man tage et kig på brandet AM:PM. Her finder du ure inspireret af alt fra Frost, Spiderman, Star Wars og Hulk. Altså alle de ting, som de fleste børn kan lide.

Er man mere til stilede og enkle ure, kan man tage et kig på børneurene fra Festina, Casio og Club. Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig ved at samle alle vores børneure under en samlet kategori. Ditur.dk tilbyder som altid prisgaranti, 99 dages returret samt hurtig dag-til-dag levering.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr39
    kr695
Køn
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Rembredde
Remlængde
Type ur
Type børneur

173 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Børneure til de fleste hos Ditur.dk 

Et børneur kan de fleste børn have glæde af. Det kan hjælpe med at lære klokken og derudover er det bare en super fin accessory til et barn. Vi har sørget for at bygge et godt udvalg af børneure op, så du kan finde et børneur til lige netop det barn, du synes, fortjener det. Udvalget tæller alt fra ure med Disney- og animationstemaer til sorte, klassiske børneure med gummirem samt stålure med stållænke. Dermed er der rig mulighed for at finde lige netop det ur, du står og mangler. Vigtigt er, at vi altid sørger for at holde vores udvalg opdateret, så det passer med de nyeste trends og tendenser. Vi er autoriserede forhandlere af alle vores mærker, og dermed garanterer vi at kvaliteten og ægtheden ligeledes er i top på alle vores ure.


Børneure med digital- og kvartsurværk

Vores store udvalg af børneure dækker både ure med kvartsurværk og digitale urværk. Det betyder, at uanset hvilken type urværk, der foretrækkes i et børneur, er det til at finde hos Ditur.dk. Et kvartsurværk er batteridrevet og nemt at vedligeholde, og derudover sørger dette urværk for at uret går præcist og konsistent. Det digitale urværk tilbyder tilsvarende et ur, som går meget præcis, ligesom det er super nemt at aflæse klokken.


De bedste priser på børneure hos Ditur.dk

Køb børneure hos os til de bedste priser. Vores priser står altid skarpt og dermed kan vi tilbyde vores flotte ure til en fordelagtig pris. Hos os får du altså fantastisk kvalitet til altid faste, lave priser. Som noget ekstraordinært tilbyder vi prisgaranti, og finder du uret billigere hos en dansk butik eller e-handelsbutik, prismatcher vi gerne, såfremt konkurrenten opfylder vores krav. Du kan læse meget mere om vores prisgaranti og krav her.


Køb nemt og sikkert børneure på Ditur.dk

Alle vores børneure findes online her på vores hjemmeside, hvor det er nemt og sikkert at handle. På Trustpilot har vi rundet 20.000 anmeldelser. Vores kunder er glade for at handle hos os - og det forstår man godt. Vores hjemmeside er nem at navigere rundt i, og med vores store udvalg af ure, er det nemt at handle på vores side. Husk at vi er autoriserede forhandlere, og står derfor inde for urenes kvalitet og ægthed. Derudover tilbyder vi personlig service i vores kundeservice alle hverdage, som du finder her.

5