Alle børneure

Her finder du vores store udvalg af børneure fra populære mærker, så du kan finde det perfekte ur til lige netop dit barn! 

Alle børneure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr74
    kr897
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type børneur

205 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Børneure til de fleste hos Ditur.dk 

Et børneur kan de fleste børn have glæde af. Det kan hjælpe med at lære klokken og derudover er det bare en super fin accessory til et barn. Vi har sørget for at bygge et godt udvalg af børneure op, så du kan finde et børneur til lige netop det barn, du synes, fortjener det. Udvalget tæller alt fra ure med Disney- og animationstemaer til sorte, klassiske børneure med gummirem samt stålure med stållænke. Dermed er der rig mulighed for at finde lige netop det ur, du står og mangler. Vigtigt er, at vi altid sørger for at holde vores udvalg opdateret, så det passer med de nyeste trends og tendenser. Vi er autoriserede forhandlere af alle vores mærker, og dermed garanterer vi at kvaliteten og ægtheden ligeledes er i top på alle vores ure.


Børneure med digital- og kvartsurværk

Vores store udvalg af børneure dækker både ure med kvartsurværk og digitale urværk. Det betyder, at uanset hvilken type urværk, der foretrækkes i et børneur, er det til at finde hos Ditur.dk. Et kvartsurværk er batteridrevet og nemt at vedligeholde, og derudover sørger dette urværk for at uret går præcist og konsistent. Det digitale urværk tilbyder tilsvarende et ur, som går meget præcis, ligesom det er super nemt at aflæse klokken.


De bedste priser på børneure hos Ditur.dk

Køb børneure hos os til de bedste priser. Vores priser står altid skarpt og dermed kan vi tilbyde vores flotte ure til en fordelagtig pris. Hos os får du altså fantastisk kvalitet til altid faste, lave priser. Som noget ekstraordinært tilbyder vi prisgaranti, og finder du uret billigere hos en dansk butik eller e-handelsbutik, prismatcher vi gerne, såfremt konkurrenten opfylder vores krav. Du kan læse meget mere om vores prisgaranti og krav her.


Køb nemt og sikkert børneure på Ditur.dk

Alle vores børneure findes online her på vores hjemmeside, hvor det er nemt og sikkert at handle. På Trustpilot har vi rundet 20.000 anmeldelser. Vores kunder er glade for at handle hos os - og det forstår man godt. Vores hjemmeside er nem at navigere rundt i, og med vores store udvalg af ure, er det nemt at handle på vores side. Husk at vi er autoriserede forhandlere, og står derfor inde for urenes kvalitet og ægthed. Derudover tilbyder vi personlig service i vores kundeservice alle hverdage, som du finder her.

6