Calypso

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr169
    kr349
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type børneur

29 produkter

Calypso - Unikke børne- & digitalure

Calypso er kendt for deres unikke, farverige designs og gode fornuftige priser. Calypso er eget af Festina Group, som er et af de førende urmærker på markedet.

Urene har et præg af sjov, farver og ofte et digitalt islæt i diverse designs til både børn og voksne. 

Køb Calypso ure på Ditur.dk - Farverige ure til store og små

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af ure fra Calypso, som kan skabe glæde for både store og små. 

Calypso er en del af Festina Group, som er førende på markedet. Brandet adskiller sig fra andre med sine farverige og trendy designs, der skiller sig ud fra mængden. Visionen for Calypso er at give kulør til livet.

Farverige børneure

Er du vild med fodbold, enhjørninger eller rumraketter - eller kender du en, som er? I vores sortiment af Calypso børneure finder du finurlige og farverige ure til den lille, bevidste forbruger. Urene er lette på håndleddet, nemme at aflæse og kan holde til sjov og leg.

Det skal være sjovt at lære klokken.

Digitale ure

Calypso tilbyder også en række digitale ure med smartwatch funktioner. Urene kommer med en række features såsom skridttæller, måling af hjerterytme og styring af alarmer mm. Urene kommer i mange farver, så du kan vælge den, som passer bedst til netop dig.

Elegant, strømlinet look på moderne digitale ure.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos os får du fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), så matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenternes priser, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Calypso-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

Vi står også altid klar til at hjælpe på de sociale medier. Kontakt os på Facebook her.

1