Smartwatches

Smartwatches

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr695
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Type ur
Type børneur

3 produkter

Smartwatch til børn

Et smartwatch til børn er en fed accessory, som kan hjælpe barnet med mange ting. I Diturs sortiment finder du primært smartwatch til børn fra Garmin. Urene fungerer i første omgang som en aktivitetstracker, hvor den kan f.eks. kan bruges som skridttæller, og til at måle hvilepuls med mere. Fordelen ved disse smartwatches, er at de har formået at belønne børns aktiviteter med leg. Disse smartwatches skaber en interaktiv oplevelse, hvor barnets aktiviteter låser op for sjove app-eventyr indenfor den genre, som uret har. 

Køb smartwatch til børn fra Ditur med prisgaranti

Når du køber et smartwatch hos Ditur, nyder du automatik godt af en lang række fordele. Vi har eksempelvis prisgaranti, 99 dages returret og 2 års garanti. Samtidig sørger vi også for lynhurtig levering, så du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt på dit nye smartwatch.

Vi arbejder hårdt for at give den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 50.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1