Pigeure

Her finder du vores samling af pigeure, både til den lille pige og den mellemstore junior pige! 

Pigeure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr122
    kr695
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type børneur

86 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pigeure hos Ditur - Børne ure i flotte designs

Her finder du alle vores pigeure. Om du er på udkig efter et ur med superhelte eller Disney, og om det skal være analog eller digitalt, så finder du det hele her. Et ur til børn kan være med til at hjælpe dem med at lære klokken, hvilket kan være en fordel for både barn og forældre. Det er en fordel for barnet at lære klokken, fordi de nemmere kan forstå, hvor lang tid 5 minutter er og hvornår de bliver hentet fra deres institution uanset om det er børnehave eller skole. Hvis du gerne vil lære din pige klokken, så kan du med fordel klikke her. Pigeuret kan også være en flot accessory som kan pynte hendes udssende og gøre hende lidt sejere i sin omgangskreds. Hvis du vil finde hele vores udvalg af børneure så klik her:

 Ure til piger i alle aldre og der er uanset om hun er 3, 5, 7, 10 år eller en helt anden alder

 Vi har ure til piger i alle aldre, og det har vi fordi vi synes, at det giver virkelig god værdi for børn at kunne aflæse klokken uanset hvor de er. Derfor har vi også et virkelig bredt udvalg af børneure, fordi det skal være muligt for pigen at vælge lige netop det ur, som hun finder interessant. Derudover kommer urene også med mange forskellige remme, så hun selv kan vælge hvad hun har en præference. Hos Ditur vil vi klart anbefale enten en læder eller silikonerem til et pigeur, da det er meget behagelige remme, som ikke vil være til irritation for barnet.

Prisgaranti og dag til dag-levering på pigeure

Leder du efter et specifikt ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle pigeure

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber uret og ikke er tilfreds, så kan du altid sende uret tilbage, så du får lige netop det ur som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores ur brands. Af den grund kan du være sikker på at dit ur har en lang levetid. Garantien på uret variere alt efter, hvilket brand og hvilken model ur, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på uret, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores ure

3