BØRNEURE

Hos DitUr.dk har vi et stort udvalg af de mest populære ure til børn

Et børneur må gerne være flot, farverigt og sjovt, så de yngste i familien får lyst til at lære klokken at kende. Urene fås i alle farver med forskellige motiver, så der er noget for enhver smag. 

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Rem
Kategori
Materiale lænke

68 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

68 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Ure til alle børn

I vores udvalg finder du børneure, der har motiver fra Disney og Marvels populære tegneserie- og filmunivers. Vi har alt fra Minnie Mouse til Elsa fra Frost, Spider-Man, Iron Man og Hulken. Hvis din søn eller datter er mere til Star Wars, så har vi også et ur, der matcher. Der er til både drenge og piger og alle slags barnlige sjæle.

Vi har også helt simple børneure, der er klassiske i sit design. De kan være både lidt sporty og helt simple. Børn kan være kræsne, men når du vælger et børneur hos os, så garanterer vi for, at der er noget, der falder i dit barns smag. Uanset hvilket børneur du vælger til familiens yngste, så garanterer vi, at det bliver et hit.

Lær klokken med dit nye ur

Tiden er vigtig, så derfor skal dit barn selvfølgelig lære klokken. Og hvilken bedre måde at lære det på end med et splinternyt ur fra DitUr.dk. Intet slår den oplevelse, børn får, når de kan klokken udenad og kommer hjem til tiden.

Med et nyt børneur kan de let og enkelt lære klokken udenad. Aldrig har det været sjovere end med et børneur, som du kan finde hos os. Med vores motiver af Darth Vader og R2D2 kan dit barn let huske på klokken, og du kan let lære dit barn, hvad klokken slår så let som ingenting. Det bliver ikke meget sjovere end med et børneur fra vores kollektion.

Vandtætte og digitale ure

Eller hvad med et digitalt ur fra Casio eller Club? Så slipper du for at lære dit barn om lille viser og store viser. De digitale børneure fås i vandtætte udgaver, så hvis dit barn er glad for at hoppe i vandpytter eller svømme, så sikrer du, at uret holder lidt længere. Også på en regnvejrsdag.

Hvis din dreng eller pige er vild med fodbold, har vi også ure fra Calypso med fodboldmotiver på. I skolegården er det sejt at have et fodboldur. Bolden er rund, og det samme er vores ure. Vi har ure fra Calypso med flere slags motiver af blandt andet en astronaut og en pandabjørn. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et ur, som dit barn vil elske. Det vil være et hit som gave enten til fødselsdag eller jul.  

Hvis dit barn ønsker sig et ur, som vi ikke har i vores kollektion, så er du velkommen til at ringe til vores kundeservice. Måske vi kan hjælpe dig med at finde uret, som gør lige præcis dit barn glad. Vi stræber os efter at hjælpe dig med at finde det ur, du ønsker for dit barn.

Hurtig levering og prisgaranti

Når du køber et børneur hos DitUr.dk, får du dag-til-dag-levering med PostNord, 99 dages returret og prisgaranti. Vi holder løbende øje med priserne hos vores konkurrenter på markedet, så vi altid sikrer os, at du får den bedste og billigste pris i Danmark. Dermed sikrer vi os, at alle har råd til et lækkert ur.  

Derudover kan du benytte dig af din 2-års reklamationsret, hvis du imod forventning oplever problemer med dit barns nye ur i fremtiden. Du er mere end velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt tredje.

2

Vores kunder elsker os