ADDIESDIVE

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr795
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

12 produkter

Addiesdive ure hos Ditur

Find et bredt udvalg af ure fra den populære urproducent Addiesdive, her hos Ditur.

Stort udvalg af Addiesdive ure

Du kan finde et bredt udvalg af Addiesdive ure her på siden. Hos os finder du ure, der er velegnet til kontoret eller mere festlige anledninger. 

Prisgaranti og dag til dag-levering når du køber Addiesdive ure hos Ditur

Leder du efter et specifikt Addiesdive ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne, om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Hos Ditur er kunderne vores et og alt. Derfor prøver vi altid at skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er meget glade for at handle med os. Over 40.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi super stolte af vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores Addiesdrive ure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1