SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Ailang

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Ailang ure

Ailang er et kendt kvalitetsmærke, der primært arbejder med mekaniske ure.

Med inspiration fra den schweiziske urindustri producerer Ailang ure med øje for detalje og kvalitet. Vores udvalg af Ailang ure spænder bredt, og uanset hvilket ur du vælger, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top.

Ailang urene er designet i et åbent skeleton-design, der giver et fascinerende indblik i, hvad der får urværket til at virke.

Ditur.dk er udpeget autoriseret forhandler af Ailang, hvilket betyder, at du får ure direkte fra Ailang med fuld garanti. Hos Ditur.dk kan du købe Ailang ure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr799
    kr1995
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Gangreserve
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

10 produkter

Køb Ailang ure på Ditur.dk 

Ailang er et kendt kvalitetsmærke, der primært arbejder med mekaniske ure. Med inspiration fra den schweiziske urindustri producerer Ailang ure med øje for detalje og kvalitet. Vores udvalg af Ailang ure spænder bredt, og uanset hvilket ur du vælger, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. 

Ailang urene er designet i et åbent skeleton-design, der giver et fascinerende indblik i, hvad der får urværket til at virke. 

Stort udvalg af urmærker 

Hos Ditur.dk forhandler vi ekslusive ure som både er til kvinder og mænd. Vi forhandler ure som både er mekaniske- og kvartsure. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris. Derfor kan du ved os finde ure i alle prisklasser, derudover prismatcher vi også med konkurrenter. Vi har brands fra hele verden, så derfor er det muligt at få et som passer perfekt til ens stil. Vi sælger også tilbehør til ure, samt accessories til både mænd og kvinder. 

Du finder bl.a. herreure i guld, stål, sorte og ure i titanium, derudover sælger vi også dameure i guld, rosaguld og sølv. Du har også mulighed for at finde ure i en række forskellige designs fra de store og populære urmærker samt inspirerende og nye brands. 

Vi forhandler populære urmærker 

Vi forhandler de nyeste og mest populære brands som er på markedet. Dette er alt fra de mest kendte som Daniel Wellington, Fossil, Hugo Boss, Tommy Hilfiger m.fl. Derudover finder du også lækre produkter fra vores upcoming brands såsom Olivia Burton, Grand Frank, About Vintage, Vincero og mange flere. Vi har mere end 50 urmærker og mere end 800 ure i vores sortiment. 

Se også vores udvalg af børneure på Ditur.dk 

Her finder du et stort udvalg af børneure fra populære mærker. Udvalget følger de nyeste trends og tendenser indenfor børneverdenen, så vi altid sørger for at have et ur på lager til ethvert barn. På vores side kan du finde kvalitetsbørneure fra flere mærker.

Leder man efter et ur med inspiration fra diverse animationsfilm- og serier, kan man tage et kig på brandet AM:PM. Her finder du ure inspireret af alt fra Frost, Spiderman, Star Wars og Hulk. Altså alle de ting, som de fleste børn kan lide.  

 

 

1