TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Ailang ure

Ailang er et kendt kvalitetsmærke, der primært arbejder med mekaniske ure.

Med inspiration fra den schweiziske urindustri producerer Ailang ure med øje for detalje og kvalitet. Vores udvalg af Ailang ure spænder bredt, og uanset hvilket ur du vælger, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top.

Ailang urene er designet i et åbent skeleton-design, der giver et fascinerende indblik i, hvad der får urværket til at virke.

Ditur.dk er udpeget autoriseret forhandler af Ailang, hvilket betyder, at du får ure direkte fra Ailang med fuld garanti. Hos Ditur.dk kan du købe Ailang ure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr799
    kr1995
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Gangreserve
Materiale
Rembredde
Type ur

10 produkter

Stort udvalg af Ailang ure 

Ailang er et kendt kvalitetsmærke, der primært arbejder med mekaniske ure. Med inspiration fra den schweiziske urindustri producerer Ailang ure med øje for detalje og kvalitet. Vores udvalg af Ailang ure spænder bredt, og uanset hvilket ur du vælger, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. 

Ailang urene er designet i et åbent skeleton-design, der giver et indblik i, hvad der får urværket til at virke. 

Stort udvalg af urmærker 

Hos Ditur.dk forhandler vi eksklusive ure som både er til kvinder og mænd. Vi forhandler ure som både er mekaniske- og kvartsure. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris. Derfor kan du ved os finde ure i alle prisklasser, derudover prismatcher vi også med konkurrenter. Vi har brands fra hele verden, så derfor er det muligt at få et som passer perfekt til ens stil. Vi sælger også tilbehør til ure, samt accessories til både mænd og kvinder. 

Du finder bl.a. herreure i guld, stål, sorte og ure i titanium, derudover sælger vi også dameure i guld, rosaguld og sølv. Du har også mulighed for at finde ure i en række forskellige designs fra de store og populære urmærker samt inspirerende og nye brands. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Ailang-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.  

 

 

1