TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Herresmykker med rødder i Lynggaard familien

ALEXANDER LYNGGARD CPH er et dansk brand af Alexander Lynggaard, der udspringer af den velkendte Lynggaard familie, der i mange år har været en fast bestanddel i det danske smykkemarked.

Alexander finder sin inspiration fra sin tid i det sydlige Californien som professionel tennisspiller, hvor de unikke designs udspringer og er blevet til de elegante smykker i sterling sølv, perler og onyx sten.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr495
    kr1695
Køn
Brand
Smykkemateriale
Smykkefarve
Armbåndsstørrelse
Halskæde længde
Type smykke
Materiale accessories
Farve accessories
Type accessory

Kategorier(4)

27 produkter

Alexander Lynggaard smykker

ALEXANDER LYNGGAARD CPH blev grundlagt af Alexander Lynggaard i 2015 i København. Med fokus på at fremstille unisex smykker, der ser godt ud og føles godt, ønsker ALEXANDER LYNGGAARD CPH at inspirere til at skabe begejstring og livsglæde. Deres mission er at give dig styrke og selvtillid til at leve livet med en glad, farverig hverdag og turde at drømme.

ALEXANDER LYNGGAARD CPH har fundet inspiration i det sydlige Californien, som er præget af smukke og livlige byer med unik og cool arkitektur. Her er Alexander Lynggaard især blevet inspireret til sin stræben efter at få flere mænd til at bære smykker.

En smykkekollektion til enhver

ALEXANDER LYNGGAARD CPH er det ideelle brand til den moderigtige og moderne mand, der ønsker at pifte sin stil op og booste sin selvtillid. Denne smykkekollektion består af armbånd, fingerringe, halskæder og manchetter

Smykkerne findes i et hav af farver og materialer. Der fås både læder, 925 Sterling sølv, sten/perler og silikone. Du kan finde disse kategorier på Ditur.dk her

ALEXANDER LYNGGAARD CPH smykker er også gode til manden, der har alt, da et armbånd eller manchetter kan pifte ethvert outfit op og give det lidt ekstra eksklusivitet. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til ALEXANDER LYNGGAARD CPH smykker? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1