Alexander Lynggaard CPH

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr799
    kr999
Køn
Brand
Materiale
Farve
Længde
Type smykke
Type accessory

Kollektioner(2)

2 produkter

Alexander Lynggaard smykker

ALEXANDER LYNGGAARD CPH blev grundlagt af Alexander Lynggaard i 2015 i København. Med fokus på at fremstille unisex smykker, der ser godt ud og føles godt, ønsker ALEXANDER LYNGGAARD CPH at inspirere til at skabe begejstring og livsglæde. Deres mission er at give dig styrke og selvtillid til at leve livet med en glad, farverig hverdag og turde at drømme.

ALEXANDER LYNGGAARD CPH har fundet inspiration i det sydlige Californien, som er præget af smukke og livlige byer med unik og cool arkitektur. Her er Alexander Lynggaard især blevet inspireret til sin stræben efter at få flere mænd til at bære smykker.

Hos Ditur finder du et stort udvalg af Alexander Lynggaard smykker, men hvis du imod alt forventning ikke finder lige præcis det smykke, som du leder efter, så kan du altid gå på udkig i vores smykker til mænd kategorier. Vi har et stort udvalg armbånd til mænd, halskæder til mænd og ringe til mænd i vores sortiment, så du kan finde din favorit hos os.

En smykkekollektion til enhver

ALEXANDER LYNGGAARD CPH er det ideelle brand til den moderigtige og moderne mand, der ønsker at pifte sin stil op og booste sin selvtillid. Denne smykkekollektion består af halskæder og manchetter

Smykkerne findes i et hav af farver og materialer. Der fås både læder, 925 Sterling sølv, sten/perler og silikone. Du kan finde disse kategorier på Ditur.dk her

ALEXANDER LYNGGAARD CPH smykker er også gode til manden, der har alt, da et armbånd eller manchetter kan pifte ethvert outfit op og give det lidt ekstra eksklusivitet. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til ALEXANDER LYNGGAARD CPH smykker? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1