AM:PM

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr339
    kr549
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Type ur
Type børneur

18 produkter

Sjove og hårdføre børneure fra AM:PM

"Vi går om 10 minutter" eller "Farmor kommer om en time". Udsagn som disse kan virke som det rene nonsens, hvis dit barn endnu ikke har lært klokken. 

Der er dog ikke meget, der slår følelsen, når dit barn endelig lærer at aflæse klokken. Og findes der en bedre måde at lære klokken på end med et armbåndsur? Ikke hvis du spørger os.

I har sikkert ure i hjemmet, men der er noget helt specielt over dit barns første armbåndsur. Første skridt mod at lære klokken for dit barn er dermed barnets eget ur, og når dit barn først har lært klokken, kan du på sigt aftale hvornår dit barn skal gå fra SFO'en, eller hvornår han/hun skal til fodbold eller gymnastik. Derudover er det ekstra motiverende for børn at lære klokken, når uret, man skal lære det på, er udstyret med seje karakterer kendt fra TV og film. Netop dette tilbyder AM:PM. 

Børneure til drenge og piger 

Vi tilbyder både ure til drenge og piger og du kan eksempelvis finde ure med inspiration fra Spider Man-universet, ligesom du også kan finde seje drenge- og pigeure i Hulk- og Star Wars-design - alt efter hvilken stil du leder efter.

Hos Ditur.dk tilbyder vi med andre ord et stort udvalg af drenge- og pigeure fra AM:PM, så dit barn på sjov og nem vis kan lære klokken. Så hvis du er på udkig efter dit barns første ur, er AM:PM et godt bud. 

Kvalitetsure der holder til hverdagens strabadser

AM:PM er kendt for at producere ure til både kvinder, mænd, unisex og børn, og netop sidstnævnte finder du masser af ure til på Ditur.dk. AM:PM bestræber sig på at producere ure med kvalitetskomponenter udført i et godt håndværk. Dette får du overkommelige priser.

I deres analoge modeller anvender de forskellige kvalitetsurværker - alt fra japanske Time Module, Seiko Epson, Miyota, Citizen til schweiziske Swiss Ronda alt afhængigt af, hvilken model du kigger på. Urkasserne og remmene bliver produceret i rustfrit stål, gummi og kulfiber. Det betyder, at uret kan holde til hverdagens strabadser. Dit barn kan derfor trygt have et ur fra AM:PM på, når det leger på legepladsen eller klatrer rundt i træerne. 

Når du handler hos Ditur.dk, er du som altid sikret dag til dag-levering og prisgaranti. Såfremt uret ikke lever op til dine forventninger, så kan du benytte dig af din 99-dages returret. Vi står altid til rådighed, såfremt du ønsker enten at returnere eller bytte dit ur.

 

1