Arne Jacobsen

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr695
    kr5095
Urværk
Diameter
Materiale
Farve
Type ur

15 produkter

Arne Jacobsen ur 

Arne Jacobsen ure er kendte for deres helt unikke og eksklusive designs. Arne Jacobsen er en af de største arkitekter, og designere, vi har haft i Danmark. Han har formgivet en lang række danske designklassikere af høj kvalitet, som selv mange år efter deres introduktion til danskerne, er klare favoritter i danske såvel internationale hjem.

Det er velkendt, at Arne Jacobsen står bag alt fra bygninger og møbler, men blandt nogle af hans absolutte designklassikere, skal hans ure findes. Det er såvel bordure, vægure og armbåndsure af høj kvalitet, der har givet Arne Jacobsen en helt særlig plads i sortimentet på Ditur.dk. Som dansk virksomhed er det ingen hemmelighed, at vi sætter særligt stor pris på danske designklassikere, og i den sammenhæng kommer man ikke udenom Arne Jacobsens.

Find et Arne Jacobsen ur efter din smag hos Ditur - Vi har et stort udvalg og stærke priser.

Flotte Arne Jacobsen vægure 

Arne Jacobsens vægure er blandt de mest populære, vi har på hele siden - herunder især bankers væguret og city hall. Derfor er det også til dit held, at udvalget er så stort, at der også er et til dig. Til trods for at Arne Jacobsen har en meget genkendelig stil, så har hans ure stadig detaljer, der adskiller de mange vægure fra hinanden. Her er der både modeller med romertal, klassiske markeringer og helt almindelige tal - så man kan aflæse klokken helt som man foretrækker det selv. 

Arne Jacobsen Bankers vægur

Når man leder et Arne Jacobsen ur, så er det svært at komme udenom det yderst populære Arne Jacobsen Bankers vægur. Bankers væguret er nok det mest ikoniske vægur fra Arne Jacobsen ur serien, og det er da af en årsag. Bankers modellen har et virkelig unikt design, som kan pynte både i hjemmet og på kontoret. Arne Jabobsen Bankers væguret kommer i både hvid og i sort, og er stadig tilgængelig i mange forskellige størrelser. Hos Ditur kan du finde Bankers væguret i den helt lille størrelse på 12 cm, på mellemstørrelsen ved 21 cm og ved den helt store størrelse på 48 cm, så du kan helt sikkert finde det Arne Jacobsen Banker vægur, som du leder efter hos os.

Find et Arne Jacobsen ur i alle størrelser

Et Arne Jacobsen ur kommer i mange forskellige størrelser, så det kan passe til alle værelser i dit hjem. I Diturs store udvalg af Arne Jacobsen vægure, så kan du finde vægure helt ned til 12 cm i diameter og helt op til 48 cm i diameter. Et Arne Jacobsen ur er virkelig fleksibelt, fordi de kan passe i mange forskellige rum, og i mange forskellige typer indretning. Ved de helt små Arne Jacobsen ure, så kan du benyttes i en kombination af mange vægure, for at give et mere eksklusivt design, hvor de helt store Arne Jacobsen vægure kan pynte eller fylde en hel væg. 

Arne Jacobsen bordure

Arne Jacobsen var en travl mand og han fik mildest talt meget for hånden! Han har nemlig lagt navn til et væld af ure - til både mænd og kvinder. Både Arne Jacobsens herreure og dameure bærer hans genkendelige stil, hvor de minimalistiske linier i årtier har været populære. Derfor kan man i rigtig mange danske hjem finde et vægur, som den danske designer står bag, og det er med al sandsynlighed en trend, der fortsætter i de kommende generationer.

Arne Jacobsens popularitet ser nemlig ikke ud til at stilne af, og mangler du en dansk designklassiker i hjemmet, finder du her på siden et stort udvalg af både bordure, vækkeure og vægure, der passer til enhver stil.

Herre - og dameure 

Vi forhandler en lang række armbåndsur og du kan måske blive inspireret af stilen fra Arne Jacobsen sortimentet. Hvis du vil se et større udvalg af ure, kan også gå på opdagelse i på vores brandside

På Ditur.dk er vi autoriserede forhandlere af Arne Jacobsen vægure og bordure, hvorfor vi kan stå helt og aldeles inde for for både kvaliteten og ægtheden af urene. Du kan derfor trygt handle på Ditur.dk, hvor vi garanterer lynhurtig levering, 99 dages fuld returret på alle køb og prismatch på alle varer i sortimentet. Det er de fordele, der ligger til bund for, at vi har mere end 20.000 anmeldelser på Trustpilot og en samlet score på 5 ud af 5 stjerner.

Prisgaranti og dag til dag-levering på Arne Jacobsen ure

Leder du efter et Arne Jacobsen vægur eller bordur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores Arne Jacobsen vægur eller bordur. Det betyder, hvis du finder det samme Arne Jacobsen vægur eller bordur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Arne Jacobsen vægure eller bordure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på et Arne Jacobsen ur

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber et Arne Jacobsen vægur eller bordur og ikke er tilfreds, så kan du altid sende det tilbage, så du får lige netop det Arne Jacobsen vægur eller bordur som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores Arne Jacobsen ure. Af den grund kan du være sikker på at dit Arne Jacobsen vægur eller bordur har en lang levetid. Garantien på bord- eller væguret variere alt efter hvilken model ur, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på Arne Jacobsen vægur eller bordur, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores vægure og bordure.

1