OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Arne Jacobsen

Stort udvalg af væg- og bordure fra Arne Jacobsen

Arne Jacobsen er en af de mest anerkendte danske arkitekter gennem tiderne. Han er primært kendt for sine design af bygninger og møbler, hvor klassikere som Ægget og Svanen indgår. 

Uanset om der er tale om ure, bygninger eller møbler bærer Arne Jacobsens stil præg af det simple. Det simple og elegante designunivers gør også, at væg- og bordure fra Arne Jacobsen aldrig går af mode. Så hvis du vil give dit hjem et klassisk og tidsløst præg, er der ikke meget, der slår et vægur eller bordur.

Med et ur fra Arne Jacobsen kan du samtidig være sikker på, at kvaliteten er i højsæde, da den danske arktiktet var meget kompromisløs i sin tilgang til både kvalitet og design. Dette fokus på kvalitet er stadig en vigtig del af Arne Jacobsen-ånden den dag i dag.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af Arne Jacobsen ure herunder og find din favorit. 

Som altid får du 99 dages returret, dag-til-dag levering og prisgaranti på dit køb hos Ditur.dk.

Produkter

Filtrering

Pris
Urværk
Farve
Materiale
Størrelse

20 produkter

Køb dit Arne Jacobsen ur på Ditur.dk

Det kan godt ske, at Arne og Jacob er helt almindelige navne i Danmark, men når man sammensætter de to navne, bliver de til Arne Jacobsen, og det er uomtvisteligt et af de bedste kendte navne i hele landet. Det er det, fordi Arne Jacobsen er en af de største arkitekter, og designere, vi har haft i Danmark. Han har formgivet en lang række danske designklassikere af høj kvalitet, som,  selv mange år efter deres introduktion til danskerne, er klare favoritter i danske såvel internationale hjem.

Det er velkendt, at Arne Jacobsen står bag alt fra bygninger og møbler, men blandt nogle af hans absolutte designklassikere, skal hans ure findes. Det er såvel bordure, vægure og armbåndsure af høj kvalitet, der har givet Arne Jacobsen en helt særlig plads i sortimentet på Ditur.dk. Som dansk virksomhed er det ingen hemmelighed, at vi sætter særligt stor pris på danske designklassikere, og i den sammenhæng kommer man ikke udenom Arne Jacobsens.

 

Arne Jacobsen herre- og dameure

Arne Jacobsen var en travl mand og han fik mildest talt meget for hånden! Han har nemlig lagt navn til et væld af ure - til både mænd og kvinder. Både Arne Jacobsens herreure og dameure bærer hans genkendelige stil, hvor de minimalistiske linier i årtier har været populære. Derfor kan man i rigtig mange danske hjem finde et vægur, som den danske designer står bag, og det er med al sandsynlighed en trend, der fortsætter i de kommende generationer.

Arne Jacobsens popularitet ser nemlig ikke ud til at stilne af, og mangler du en dansk designklassiker i hjemmet, finder du her på siden et stort udvalg af både bord- og vægure, der passer til enhver stil.

Du kan også se på andre brands på vores brandside


Arne Jacobsen vægure

Arne Jacobsens vægure er blandt de mest populære, vi har på hele siden. Derfor er det også til dit held, at udvalget er så stort, at der også er et til dig. Til trods for at Arne Jacobsen har en meget genkendelig stil, så har hans ure stadig detaljer, der adskiller de mange vægure fra hinanden. Her er der både modeller med romertal, klassiske markeringer og helt almindelige tal - så man kan aflæse klokken helt som man foretrækker det selv. 

På Ditur.dk er vi autoriserede forhandlere af Arne Jacobsen vægure og bordure, hvorfor vi kan stå helt og aldeles inde for for både kvaliteten og ægtheden af urene. Du kan derfor trygt handle på Ditur.dk, hvor vi garanterer lynhurtig levering, 99 dages fuld returret på alle køb og prismatch på alle varer i sortimentet. Det er de fordele, der ligger til bund for, at vi har mere end 20.000 anmeldelser på Trustpilot og en samlet score på 5 ud af 5 stjerner.

1

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på