BMW

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr599
    kr3195
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

20 produkter

Køb BMW ure på Ditur.dk – Ure med fart over feltet 

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af ure fra BMW, den populære tyske bil producent.

Urproducenten har en rig og lang historie, som startede indenfor en branche af flymotorer og luksus motorkøretøjer. I dag producerer de også moderne ure til mænd. Deres design emmer af luksus, fart og en elegant livstil. 

Herreure fra BMW

Designet med samme præcision og ånd som motorcykler og køretøjer - indeholder samlingen af BMW ure mange af de samme påfaldende egenskaber og detaljer, der personificerer BMWs køretøjer fra fortiden og nutiden. Urene fra BMW har stort fokus på de forskellige tidsperioder og designs gennem tiden, så du både får et ur der er stilrent og klassisk, men også er af højeste mode. Det tillader både bil- og urentusiaster at forkæle sig sig selv med et stykke af BMWs eksklusiv livsstil - også når man ikke køre bil. 

Med et ur fra BMW kan du sørge for at både din bil og dit urværk matcher hinanden. Det i sig selv er jeg rimelig fedt. 

Hos Ditur finder du flere forskellige modeller fra BMWs overdådige ur brand. Vi sælger både BMW M Motorsports kollektionen, som er nytænkende og designet med et moderne touch. Ikke mindst fører vi også BMWs traditonelle Chronograph model serie. Der er helt sikkert et ur til dig, som falder lige i din smag, hvis du også er helt vild med brandet BMW. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt BMW-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores BMW-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

Vi står også altid klar til at hjælpe på de sociale medier. Kontakt os på Facebook her

1