Bulbul

Produkter

Filtrering

Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

3 produkter

Køb BulBul ure hos Ditur - Danske designerure i høj kvalitet

Hos Ditur finder du et stort udvalg af ure fra BulBul.

Bulbul Watches er et dansk unisex urbrand, der fusionerer tidsløst håndværk med innovativt design, der tager afsæt i de mest kendte designs fra dansk historie.

Bulbul har skabt sig et navn gennem samarbejde med de største danske designere, som tegner og skaber urene. Blandt andet er Facette-serien skabt af KiBiSi gruppen, hvor danske Bjarke Ingels er med.

Alle Bulbul ure på siden er udstyret med safirglas, en behagelig italiensk læderrem og et Swiss Made urværk. Du får altså ure med materiale af højeste kvalitet sammensat med et klassisk og minimalistisk dansk design fra nogle af Danmarks største designere.

Herre- og dameure fra BulBul

Alle ure fra BulBul kommer i unisex modeller, hvilket vil sige at du kan gå med uret uanset og du er en mand eller kvinde. Urene kommer i et kvarts udværk, hvilket betyder at det er batteridrevne ure. Et kvarts ur er meget nemme at vedligeholde samt de er meget præcise. Urene fra BulBul er designet til både fest og hverdags brug, men ikke til aktiv brug som løb eller svømning. Grundet dette så kommer urene med en vandbeskyttelse på 5 ATM, hvilket er mere end nok til almen brug. Urene har et klassisk og tidsløst design, som passer til enhver stil.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt BulBul-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores BulBul-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

 

1