💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Casio Vintage Serien

Casio Vintage serien tager dig direkte ind i 80'erne og 90'erne, hvor Casio havde legendariske år med ure, som alle måtte eje. Vintage serien er en gave til dig, der elskede de år, hvor de digitale muligheder kom frem i verden.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr199
    kr1449
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på bezel
Farve på rem
Remtype
Urkasse materiale
Rembredde
Remlængde
Type ur
Type børneur

35 produkter

Casio Vintage

Find et Casio Vintage her hos Ditur. Med et af de smarte og retro Vintage-ure fra Casio, får du et ur som både har et super fedt retro-look, en god holdbarhed og en masse fede funktioner. 

Det japanske brand har produceret ure til mænd og kvinder i flere årtier og ved hvordan man strikker et godt og funktionelt ur sammen. Og det er ingenlunde anderledes med deres serie af Casio Vintage ure.

Denne model-serie er nærmest definitionen af et retro ur. Udtrykket udstråler de fedeste 80’er og 90’er vibes, hvor digital-urene havde deres storhedstid. Men i de seneste år er urene igen blevet utroligt populære, og man kan se retro Casio Vintage ure på mange håndled i det danske landskab.

De fede retro ure findes i utroligt mange fede og inspirerende varianter, og her hos Ditur er der mange forskellige at vælge imellem.

Stort udvalg af Casio Vintage

Vi har nemlig et stort udvalg af de fede Casio Vintage retro ure.

Du kan finde dem i mange forskellige farver, lige fra guld, sølv, rosaguld til sort eller regnbue-farvet. Hvis du er til den her type retro digital ure, kan du helt sikkert finde en farvevariant, som tiltaler dig.

Ligeledes kan du også få Casio Vintage med forskellige typer remme. De findes både i klassiske stållænker i forskellige farver, eller med resin-rem, som er et stærkere og mere holdbart alternativ til en gummirem.

Husk at vi også at har mange andre fede Casio ure. Tjek fx. vores store udvalg af Casio G-Shock og Casio Edifice

Køb Casio Vintage hos Ditur

Køb dit nye Casio Vintage retro ur hos Ditur. Når du gør det, er du helt automatisk sikret markedets skarpeste priser. Vi har nemlig prisgaranti, hvilket betyder, at hvis du - mod forventning - kan finde varen billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi med glæde prisen. 

Udover vores prisgaranti, nyder du også godt af vores mange andre fordele. Bl.a. har vi lynhurtig dag-til-dag levering, 99 dages returret og fordi vi er premium forhandler af disse lækre retro ure fra Casio, får du hele tre års garanti.

Derudover gør vi alt hvad vi kan, for at skabe den optimale kundeoplevelse. Heldigvis vidner vores fem stjerner på Trustpilot om, at vi gør noget rigtigt. Over 40.000 mennesker lyver ikke, men vi arbejder alligevel hele tiden på at optimere på kundeoplevelsen. 

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. 

1