Club

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr249
    kr299
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Type ur
Type børneur

8 produkter

Køb Club børneure hos Ditur

Hos Ditur finder du et stort udvalg af Club Time børneure.

Børneure fra Club Time er ure af virkelig høj kvalitet. Urene er CE mærket, hvilket betyder at urene lever op til alle EU's krav, så du ikke skal bekymre dig om noget i forhold til dit barns sundhed med urene. Derudover kan urene fås i mange forskellige varianter, så der vil være noget til enhver barns smag. 

Hos Ditur kan du finde både drenge- og pige børneure fra Club Time.

Drengeure fra Club

Club drengeure fås med både et kvarts og digitalt urværk. Et kvarts urværk betyder at uret er batteridrevet, og vil derfor være meget nemt at vedligeholde og være meget præcist. Et digitalt urværk betyder at dit barn nemt kan aflæse klokken digitalt. Club drengeure kan fås med både læder- og silikone rem, så din dreng selv kan vælge, hvad han finder mest behageligt. Derudover fås modellerne i mange forskellige designs og farver, så der vil være et Club ur til enhver smag.

Pigeure fra Club

Club pigeure fås ligeledes med både et kvarts og digitalt urværk. Modellerne er tilgængelige i nato, læder og silikone rem, så din pige selv kan vælge, hvilken rem som hun finder mest behagelig at have på. Derudover har modellerne forskellige farver og designs, så der vil være noget til enhver smag.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Club-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

 

 

 

1