Cuff Copenhagen

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1295
    kr1495
Køn
Materiale
Farve
Længde
Type smykke

4 produkter

Cuff Copenhagen - Håndlavet smykker

Hos Ditur.dk finder du flotte sølv og guldsmykker fra det danske smykkemærke Cuff Copenhagen.

Hos Ditur finder du et stort udvalg af Cuff Copenhagen smykker, men hvis du imod alt forventning ikke finder lige præcis det smykke, som du leder efter, så kan du altid gå på udkig i vores smykker til mænd kategorier. Vi har et stort udvalg armbånd til mændhalskæder til mænd og ringe til mænd i vores sortiment, så du kan finde din favorit hos os. Derudover har vi også et stort udvalg af smykker til kvinder herunder, armbånd, øreringe, halskæder og ringe.

Om Cuff Copenhagen

Bag smykkebrandet Cuff Copenhagen står de to danske iværksættere, Jonas og Gustav. Deres vision er, at designe smykker med et enkelt og tidløst udseende, som kan bruges af både mænd og kvinder. Det hele startede med et herrearmbånd, men i dag forhandles både armbånd, halskæder og ringe. Det har hele tiden været vigtigt for de to iværksættere at lave smykker af høj kvalitet. Derfor bliver alle smykker håndlavet af deres egen guldsmed på værkstedet i København. De laver kun smykker af ædelmetaller, så alle sølvsmykkerne er udført i 925 sterling sølv. 

Stilsikre smykker til alle 

Med et smykke kan man udtrykke sin personlige stil. Et smykke fra Cuff Copenhagen er dermed med til at understrege, hvem du er,

Førhen var der tradition for, at smykker blev lavet med henblik på kvinder. I de senest år har der dog været en udvikling på den danske modescene, som har skubbet til de traditionelle kønsroller og modeidealer. Det har medført, at smykker til mænd i de senere år er blevet en fast del af modebilledet. 

Hos Cuff Copenhagen mener man også, at smykker kan bruges af både mænd og kvinder. Derfor er alle smykkerne lavet, så de kan tilpasses alle. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores smykker. Det betyder, hvis du finder det samme smykke til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Cuff Copenhagen smykker? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

Vi står også altid klar til at hjælpe på de sociale medier. Kontakt os på Facebook her

 

1