Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1009
    kr2245
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Type smykke

31 produkter

Daniel Wellington Iconic Link

Daniel Wellington Iconic Link er en klassisk og elegante ur-serie, som er lavet til både herre og damer. Denne ur-serie er den mest populære fra Daniel Wellington til dato. Grunden til den store popularitet ved Iconic Link serien ligger i, de utroligt stilrene designs, som er blevet en tidsløs klassiker. Urene i denne serie kommer ofte med en eksklusiv urlænke, som både er virkelig stilfuld og dejlig at have på. 

Daniel Wellington Iconic Link urene er udført i 316L kirurgisk stål, hvilket er den bedste kvalitet stål, som du kan finde i ure. Derudover er urene mellem 3-10 ATM vandtætte, hvilket gør dem oplagte til både almindelig hverdagsbrug og til fest.

Hos Ditur kan du finde Danmarks største udvalg af Daniel Wellington Iconic Link ure, så du kan trygt finde din favorit hos os.

Daniel Wellington Iconic

Daniel Wellington Iconic Link er en udspringsserie fra den originale Daniel Wellington Iconic serie. Forskellen på de 2 serier ligger primært i remmene på uret, hvor Link serien er udstyret med en lænke, og den almindelig Iconic serie fåes med en stilfuld silikonerem. 

Både Iconic og Iconic Link serierne fåes i mange forskellige størrelser, og til begge køn. I forhold til størrelserne på serien, så er de tilgængelig i størrelserne: 28 mm, 32 mm, 36 mm, 40 mm. Derfor kan du vælge lige præcis den størrelse, som passer bedst til proportionerne på dit håndled. I forhold til kønnet, så kommer urene i forskellige størrelser og farver, så det passer til begge køn.

Find et godt tilbud på Daniel Wellington Iconic Link ure

Hos Ditur er vi stolte Daniel Wellington forhandlere, og derfor tilbyder vi også prisgaranti, når du køber et Daniel Wellington Iconic Link ur hos os. På den måde kan du være sikker på at finde dit nye Daniel Wellington ur til en god pris. 

Udover altid at være sikret en skarp pris som udgangspunkt, kan du næsten altid også finde ekstra gode tilbud på Daniel Wellington ure, hvor vi har sparket prisen helt i bund.

Når du shopper hos Ditur, nyder du automatisk også godt af vores mange andre fordele. Eksempelvis har vi dag-til-dag levering, 2 års garanti og 99 dages returret. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 50.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1