🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Enamel Copenhagen Armbånd

Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr199
    kr745
Brand
Smykkemateriale
Farve på smykke
Længde på armbånd
Type smykke

19 produkter

Enamel armbånd

Find et nyt Enamel armbånd, og få et smykke som vil blive en fast del af dine accessories når dagens outfit skal sammensættes. Mange kvinder har netop armbånd som en obligatorisk del af deres outfit, og det forstår vi godt.

Med et Enamel armbånd i guld eller sølv vil man kunne fuldende næsten ethvert look, og samtidig give sin stil lidt kant og karakter. Nogle armbånd er i princippet bare et stykke tilbehør, som ikke bliver set. Sådan er det ikke med armbånd fra Enamel Copenhagen. Her kan du være sikker på, at du får et smykke som der vil blive lagt mærke til.

Enamel armbånd er designet til at kunne bæres af alle kvinder. Derfor følger de tidens tendenser og designes med enkelthed for øje. 

Find et godt tilbud på dit nye Enamel armbånd

Her hos Ditur kan du altid finde et godt tilbud på Enamel armbånd. Dels har vi løbende ekstraordinært gode tilbud, men som udgangspunkt er prisen allerede banket helt i bund.

Vi har nemlig prismatch, hvilket sikrer, at du altid kan finde den bedste pris på Enamel armbånd hos os. Hvis du - mod forventning - finder dem billigere på en anden dansk side, matcher vi med glæde prisen.

Stort udvalg af Enamel Copenhagen armbånd

Her på siden kan du altid finde et stort udvalg af de smukke Enamel Copenhagen armbånd. Uanset om du foretrækker guld eller sølv, kan du finde et armbånd der matcher dine præferencer her på siden. 

Men husk også, at vi har et stort udvalg af andre Enamel Copenhagen smykker. Udforsk vores udvalg lige her:

Nyd godt af vores mange fordele og køb dit Enamel armbånd hos Ditur

Når du køber dit Enamel armbånd hos Ditur, nyder du godt at de mange fordele vi har. Udover vores prismatch, har vi også dag-til-dag levering, 99 dages returret og hele 2 års garanti. Generelt set, forsøger at vi at skabe en så god købsoplevelse som overhovedet muligt.

Heldigvis fortæller vores Trustpilot at vi gør noget rigtigt. 40.000+ anmeldelser og en rating på 4,8 siger noget om, at vores kunder er tilfredse med at handle os. Det håber vi du også bliver. Find dit nye Enamel armbånd i dag.

1