Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr845
Brand
Materiale
Farve
Længde
Type smykke

41 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Enamel halskæder

Enamel halskæder er enkle og sofistikerede smykker fra det danske brand Enamel. Halskæde er en af de vigtigste accessories, og derfor er det vigtigt med en halskæde af høj kvalitet. Og dét får du med halskæder fra Enamel.

Selvom designet er enkelt, har Enamel altid øje på detaljerne i deres halskæder, og designer dem i materialer af rigtig god kvalitet. På den måde kan du få glæde af dem i mange år, hvis du passer ordentligt på dem. Det gælder alt fra Enamels halskæder, men også deres øreringe, ringe og armbånd.

Dansk design i høj kvalitet

Et Enamel halskæde repræsenterer dansk design, når det er allerbedst. Høj kvalitet i materialerne, flot og unikt design samt en tydelig identitet. Siden 2012 har Maria Rantzau, Enamels designer og grundlægger, stået for et design som følger tidens trends og tendenser, men som samtidig har deres egen karakter og det unikke Enamel-look.

Enamel betyder ‘emalje’, og derfor er farvede emaljer også tænkt ind i samtlige smykker. Det er den slags små og lækre detaljer som virkelig kendetegner Enamel halskæder, og som også er med til at gøre dem populære hos rigtig mange kvinder.

Selvom Enamel halskæder er dansk design af høj karat, ligger smykkerne faktisk i et prisleje hvor alle kan være med. Det taler også ind i brandets filosofi om at skabe et smykkebrand, som er for alle kvinder.

Halskæder fra Enamel i guld og sølv

Enamel laver både halskæder i guld og sølv. De ved nemlig godt, at mange foretrækker enten det ene eller det andet. Men uanset om du vælger en Enamel halskæde i sølv eller i guld, kan du være sikker på, at intet er overladt til tilfældighederne, og at du får et smukt smykke af høj kvalitet.

Enamel halskæde i guld

Med en Enamel halskæde i guld får du et klassisk og enkelt smykke, som giver et feminint og sofistikeret udtryk. Med en enkel Enamel halskæde i guld, har du et smykke som går fint i tråd med tidens tendenser, og som du kan sammensætte med mange andre smykker, eller bære den som den er. 

Enamel halskæde i sølv

Du kan ligeledes vælge mellem en masse forskellige Enamel halskæder i sølv. Udvalget spænder bredt, og du kan bære dem alene, eller springe ud i det smukke mix af guld og sølv. Alle Enamel halskæderne i sølv er selvfølgelig i samme høje kvalitet, og med sådan et smykke får du et smukt accessory, som du kan glædes over mange år ud i fremtiden,

Stort udvalg af Enamel halskæder

Uansent om du er til Enamel halskæder i guld eller i sølv, kan du finde et bredt udvalg af begge her på siden. Vores brede udvalg af Enamel halskæder skulle gerne sikre, at du har mulighed for at finde en variant, du godt kan lide.

Husk at udover vores udvalg af Enamel halskæder, har vi et bredt udvalg af andre Enamel Copenhagen smykker. Se vores udvalg her:

Hvis vores udvalg af Enamel halskæder ikke falder i din smag, så kan du også gå på udkig i vores store udvalg af halskæder.

Køb Enamel halskæder hos Ditur

Køb Enamel halskæder hos Ditur, og nyd godt af vores mange fordele. Først og fremmest kan du altid være sikker på markedets bedste priser, når du handler hos Ditur. Vi har nemlig prismatch, hvilket betyder at vi altid matcher prisen, hvis du kan finde den lavere på et andet dansk website. 

Derudover har vi dag-til-dag levering, 99 dages returret og 2 års garanti. Kort sagt, går vi efter at skabe den perfekte kundeoplevelse. Heldigvis fortæller vores kunder os, at vi gør noget rigtigt. Over 40.000 anmelder og en rating på 4,8 på Trustpilot lyver ikke. Køb din nye Enamel halskæde hos Ditur i dag.

2