🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Enamel Copenhagen Øreringe

Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr229
    kr795
Brand
Smykkemateriale
Farve på smykke
Type smykke

40 produkter

Enamel øreringe

Find dine nye smukke Enamel øreringe her hos Ditur. Det danske smykkebrand Enamel vil gerne skabe smykker til kvinden, der sig selv og sin stil ind til benet. Derfor er Enamel øreringe kendetegnet ved deres tidløse design, som passer til enhver sæson og anledning.

Enamel betyder emalje, og det er netop noget der går igen i Enamel øreringe, og andre smykker fra brandet. Og når du køber Enamel Copenhagen øreringe, kan du være sikker på at få et smykke af høj kvalitet. Eksempelvis er det rigtige ferskvandsperler som sidder på øreringene, og de fineste zirkonia sten man finder i smykkerne.

Enamel øreringe i mange former, farver og materialer

Enamel øreringe findes i mange forskellige former, farver og materialer. F.eks. findes Enamel øreringe som både hoops og creoler, som rammer lige ind i tidens tendenser. Med et par hoops øreringe fra Enamel, får du smykker som ser både sofistikeret og afslappet ud på samme tid.

Ligeledes kan du både finde Enamel øreringe i sølv og guld. Det gør, at de fleste kvinder, uanset hvilket materiale de foretrækker, kan finde et par Enamel øreringe, som de kan lide. Enamel Hali og Enamel Hoops Diamond Cut er fantastiske eksempler på smukke Enamel øreringe i sølv, mens du også kan finde guldbelagte varianter som Enamel Luella og Enamel CloverEller hvad med et smukt forgyldt smykke som Enamel Alua Baroque?

Stort udvalg af Enamel Copenhagen øreringe

Uanset hvad du er på jagt efter, kan du med stor sandsynlighed finde et par Enamel Copenhagen øreringe der matcher din stil her hos Ditur. Her på siden har vi nemlig et stort udvalg af de flotte smykke af høj kvalitet.

Udover Enamel Copenhagen øreringe, har vi også mange andre smykker fra det store, danske smykkebrand. Se vores udvalg lige her:

Køb smukke øreringe fra Enamel hos Ditur

Køb smukke øreringe fra Enamel hos Ditur, og nyd godt af vores mange fordele. Her får du altid prismatch som sikrer markedets laveste pris, dag-til-dag levering og 2 års garanti. Vi arbejder altid på at skabe den bedste oplevelse for vores kunder, og heldigvis fortæller vores nuværende kunder at vores arbejde bærer frugt. 40.000+ anmeldelser på Trustpilot og en rating på 4,8 lyver ikke.

1