Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr245
    kr795
Brand
Materiale
Farve
Type smykke

66 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Enamel øreringe

Enamel øreringe kendetegnet ved deres tidløse design, som passer til enhver sæson og anledning. Enamel øreringe er fra det danske smykkebrand Enamel Copenhagen. Du finder alt fra fine ørestikker og elegante øreringe med perler til de helt klassiske hoops og creoler. Derudover finder du Enamel-øreringe med perler og sten, så du kan finde smukke øreringe til enhver anledning. Alle øreringe i guld er lavet af 19 karat forgyldt sterlingsølv, så du får masser af kvalitet for pengene. Så gå på jagt i vores store udvalg, og find de smykker, der passer bedst til dig.

Enamel betyder emalje, og det er netop noget der går igen i Enamel øreringe og andre smykker fra brandet. Og når du køber øreringe fra dette danske brand, kan du være sikker på, at du får et smykke af høj kvalitet. Eksempelvis er det rigtige ferskvandsperler som sidder på øreringene, og de fineste zirkonia sten man finder i smykkerne. 

Legende og elegante øreringe af høj kvalitet

Enamel øreringe er, ligesom andre Enamel smykker, designet på en legende og elegant vis. Samtidig er øreringene af en super høj kvalitet, så du kan få glæde af dem mange år ud i fremtiden.

Derudover er udvalget så stort, at man virkelig kan finde noget for enhver smag.

Enamel vil nemlig gerne lave øreringe til alle typer kvinder, hvorfor der er mange forskellige varianter og designs. Fælles for dem alle er dog, at de sigter efter et tidsløst design, så smykkerne aldrig går af mode.

Selvom øreringene er smukke og af høj kvalitet, er de placeret i et prisleje, som tillader alle at lege med. Udforsk vores store udvalg af Enamel øreringe og find den variant som tiltaler dig mest.

Øreringe i guld - En vaskeægte klassiker

Der er nok ingen hemmelighed, at mange kvinder har nogle helt særlige accessories, som de føler kan løfte ethvert outfit og gøre det unikt. Og for rigtigt mange kvinder er øreringe netop dén type accessories, som kan den helt store forskel for et outfit.

Der findes næppe noget mere klassisk, end et par øreringe i guld. For mange kvinder verden over er det en fast del af hverdagens look, og nærmest ikke noget der tænkes over, inden de ryger på om morgenen.

Når du surfer gennem vores udvalg af Enamel øreringe, vil du nok også lægge mærke til, at der er rigtig mange smukke guld øreringe. I tråd med brandets ønske om at lave smykker til alle typer af kvinder, har de valgt at lægge et stort fokus på denne super populære variant, hvor de smukke nuancer af guld står smukt frem.

Hvert enkelt smykke rummer en historie og nogle unikke detaljer, som gør, at netop det par øreringe skiller sig ud fra mængden. Og sådan et par lækre guld øreringe fra Enamel Copenhagen kan virkelig gøre forskellen for dit outfit, uanset om du rocker en hvid t-shirt, eller om det er mere formelt.

Med deres elegance og simplicitet er de simpelthen guld værd, når outfittet lige mangler det sidste touch.

Enamel øreringe i mange former, farver og materialer

Enamel øreringe findes i mange forskellige former, farver og materialer. F.eks. kan du både finde hoops og creoler, som rammer lige ind i tidens tendenser, men du kan også finde flotte og elegante ørestikker, som vil pynte på ethvert outfit. 

Uanset hvilken type du vælger, kan du være sikker på at få et par øreringe, der både er drønlækre at se på, men som også er af super god kvalitet.

Specielt creoler og hoops er Enamel Copenhagen særdeles glade for, hvilket også kan ses i vores udvalg. De passer begge enormt godt i tidens trends og har også mere eller mindre taget modescenen med storm.

Med et par flotte creoler vil du både se afslappet og sofistikeret ud på samme tid, mens hoops ofte vil være mere chunky og med små farverige vedhæng, som virkelig giver et friskt pift.

Stort udvalg af Enamel Copenhagen øreringe

Uanset hvad du er på jagt efter, kan du med stor sandsynlighed finde et par Enamel Copenhagen øreringe der matcher din stil her hos Ditur. Her på siden har vi nemlig et stort udvalg af de flotte smykke af høj kvalitet.

Udover Enamel Copenhagen øreringe, har vi også mange andre smykker fra det store, danske smykkebrand. Se vores udvalg lige her:

Hvis vores store udvalg af Enamel Copenhagen øreringe ikke falder i din smag, så kan du altid gå på udkig i vores udvalg af øreringe.

Køb smukke øreringe fra Enamel hos Ditur

Køb smukke øreringe fra Enamel hos Ditur, og nyd godt af vores mange fordele. Her får du altid prismatch som sikrer markedets laveste pris, dag-til-dag levering og 2 års garanti. Vi arbejder altid på at skabe den bedste oplevelse for vores kunder, og heldigvis fortæller vores nuværende kunder at vores arbejde bærer frugt. 40.000+ anmeldelser på Trustpilot og en rating på 4,8 lyver ikke.

2